Skip to content

Saituri aiurea

Serenity now…

ÃŽnsemnarea asta trebuia să arate altfel iniÅ£ial. ÃŽnjuram în stânga ÅŸi-n dreapta, mă declaram dezamăgit de unii ÅŸi de alÅ£ii, îmi băgam adânc anumite organe în organele altora. După ce m-am muncit vreo juma’ de oră să-mi exprim nemulÅ£umirile cât mai în detaliu, m-a trăznit brusc: la ce bun? Ce rahat rezolv dacă mă plâng aici de toÅ£i boii care, după ce s-au văzut cu sacii în căruţă, au uitat de unde au plecat? Nimic!

ViaÅ£a e frumoasă, eu am trecut deja de a patra zi fără tutun, pachetul de gumă Nicorette 2 mg e încă nedesfăcut, mi-am petrecut ultima jumătate de oră pe stepper (un adevărat eveniment pentru mine), mâine am locuri de văzut, treabă de făcut ÅŸi femei de… admirat.

ÃŽn concluzie, cârcotim altădată. Serenity now! Read More »Serenity now…

Diferenţe

Pentru că aşteptam să apară K770i şi până la urmă m-am ales cu un K800i, m-am apucat să le compar caracteristicile. Aşa am aflat că technology nu e tot una cu tehnologie. De la Sony Ericsson citire, varianta în limba lui Caragiale.

AFKat

De câte ori intru în Dashboard-ul de la WordPress.com mă minunez că blogul ăsta aiurea staÅ£ionează de o grămadă de timp pe primul loc în top. Åži mai intru din când în când pe el, să văd ce le-a mai debitat mintea cititorilor. Azi e prima oară când văd o… Read More »AFKat

Second hand de la vedete

Comerţul electronic ia amploare de ceva vreme şi în România. Magazine care acum 2-3 ani îşi făceau firav apariţia în online-ul românesc sunt acum lideri de piaţă, apar idei noi (preluate de afară, desigur), apar primele francize, românul pare să fie din ce în ce mai convins că a cumpăra online e mult mai comod decât a face deplasarea la magazinul clasic.
Read More »Second hand de la vedete

Fade To Black

Având dispoziÅ£ie pentru aduceri aminte ÅŸi retrospective melancolice, căutam mai devreme o melodie care să mă transporte un pic în trecut ÅŸi să-mi spele creierii de trance-ul ascultat în ultimii 2 ani. Mă întorceam la origini, adică la rock. Am început browsereala pe un site românesc, animat de un patriotism… Read More »Fade To Black

Reclama e sufletul comerÅ£ului…

… sau cum ajungi pe un site de e-commerce (mai bine zis de unde vii): (pe adresa încercuită ajungi dând click pe bannerul de deasupra, banner ce se afla pe un site de escort dating, după cum se observă).


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.