Serenity now…

Însemnarea asta trebuia să arate altfel iniţial. Înjuram în stânga şi-n dreapta, mă declaram dezamăgit de unii şi de alţii, îmi băgam adânc anumite organe în organele altora. După ce m-am muncit vreo juma’ de oră să-mi exprim nemulţumirile cât mai în detaliu, m-a trăznit brusc: la ce bun? Ce rahat rezolv dacă mă plâng aici de toţi boii care, după ce s-au văzut cu sacii în căruţă, au uitat de unde au plecat? Nimic!

Viaţa e frumoasă, eu am trecut deja de a patra zi fără tutun, pachetul de gumă Nicorette 2 mg e încă nedesfăcut, mi-am petrecut ultima jumătate de oră pe stepper (un adevărat eveniment pentru mine), mâine am locuri de văzut, treabă de făcut şi femei de… admirat.

În concluzie, cârcotim altădată. Serenity now! (more…)

Saituri în paragină

Astăzi: site-ul doamnei Teo Trandafir de pe vremea când era la ProTV. Neactualizat de o grămadă de vreme (logic, până şi domeniul e al ProTV), mai are încă undeva între 10 şi 20 de vizitatori pe zi. Plus un forum plin de spam, cum şade bine unui site de care Read more…

Second hand de la vedete

Comerţul electronic ia amploare de ceva vreme şi în România. Magazine care acum 2-3 ani îşi făceau firav apariţia în online-ul românesc sunt acum lideri de piaţă, apar idei noi (preluate de afară, desigur), apar primele francize, românul pare să fie din ce în ce mai convins că a cumpăra online e mult mai comod decât a face deplasarea la magazinul clasic.
(more…)

Fade To Black

Având dispoziţie pentru aduceri aminte şi retrospective melancolice, căutam mai devreme o melodie care să mă transporte un pic în trecut şi să-mi spele creierii de trance-ul ascultat în ultimii 2 ani. Mă întorceam la origini, adică la rock. Am început browsereala pe un site românesc, animat de un patriotism Read more…


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail