Skip to content

Aiurea în călătorie

Locuri de vizitat

Caut locuri de vizitat pentru weekendurile însorite pe care nu vreau să le mai petrec în casă, scotocind netul după chestii interesante. Locuri mai deosebite, zic, nu Mănăstirea Cernica sau altele asemenea, care deja sunt ÅŸtiute de toată lumea. Åži la care se poate ajunge pierzând o zi, maxim două,… Read More »Locuri de vizitat

Pe unde fusei şi ce văzui (ep.2)

(vezi episodul 1 aici)

AÅŸadar, în prima parte ajunsesem deja în Austria. Ninsese un pic, nu era prea frig… vreme de plimbat, ce să mai.

Primul impact cu mirifica Å£ară l-am avut la un “împinge tava”, pe numele lui Autogrill. O autoservire unde mănânci bine ÅŸi destul de convenabil, aflată pe autostradă. Am mai văzut Autogrill-uri de-astea ÅŸi în Italia acum vreo 7 ani dar parcă erau mai puÅ£in interesante decât ăsta austriac.

Read More »Pe unde fusei ÅŸi ce văzui (ep.2)

Pe unde fusei şi ce văzui (ep.1)

Hai să dau şi eu nişte detalii despre scurta călătorie peste graniţele patriei, pentru amatorii de astfel de povestiri.

În primul rând, când treci graniţa arătând doar buletinul, fără ca măcar să te dai jos din maşină, ai o senzaţie de BINE. De bine de-ăla aproape orgasmic, când zâmbeşti tâmp şi ţi se pare că eşti buricul Pământului. Şi dacă mai vezi şi nişte bulgari traşi pe dreapta şi controlaţi prin toate găurile, chiar te simţi BINE.

Read More »Pe unde fusei ÅŸi ce văzui (ep.1)

Fuse şi se duse (foto-jurnal de călătorie)

Ziceam aici că două săptămâni am fost offline ÅŸi că o să dau detalii mai târziu. A durat ceva, pentru că implica ÅŸi poze, dar a venit momentul. Din astea două săptămâni, în prima parte am avut probleme cu netul (viva eRDeeSh), în a doua parte am revăzut litoralul românesc… Read More »Fuse ÅŸi se duse (foto-jurnal de călătorie)


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.