A trecut un an bun? Unul prost? Ce mai contează? Chiar și bun să fi fost, tot e un an care s-a dus, deci ai unul mai puțin de trăit. E bine? E rău? Discutabil. Cui îi pasă?

Atentate, incendii, morți, supraviețuitori, suferinzi, vindecați, nou-născuți, căsătorii, divorțuri, dezvirginări, tăieri de moț… Fiecare an are și bune, și rele. Treaba e că nu știi care vin și când. Sau în ce ordine. Parc-ai vrea să-i zici Bărbosului: „Șefu’, bagă-le p-alea bune mai întâi, poate uiți de alea rele, că ai și matale o vârstă. Amin.” Da’ nu-i zici, că te iei cu altele: cafea în oraș, reduceri de Black Friday, mamă-ce-aș-fute-o-p-aia, a apărut aifonul roz și tre’ să-l am etc.

Oricum, ideea e să lași dracu’ planurile pentru 2016, 31 decembrie/1 ianuarie e o cumpănă dintre ani ca oricare alta. Și zilele astea-s ca toate celelalte dinainte sau de după. Numărate. Tic-tac, tic-tac…

La mulți ani! Fie ca după 2016 să urmeze 2017, nu Apocalipsa! #optimism

Mai jos ar trebui să fie un playlist de la Deezer pentru #cumpănadintreani. Puteam să bag un #RIPLemmy, dar am zis să nu ne tăiem venele înainte de termen.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail