NETFLIXdinCHILȘtirea sfârșitului de an (mai mult pentru serialofili): cică vom avea Netflix la începutul anului următor. Era clar că-l vom avea la un moment dat, ca toate țările civilizate, cu oameni dispuși să rupă canapelele făcând maratoane de seriale patru weekenduri pe lună; rămâne de văzut dacă la început de 2016 sau la sfârșit de secol.

Las pentru alții analizele, previziunile și alte păreri avizate. Încerc doar să-mi dau seama, ca un simplu utilizator Netflix ce m-am aflat vreme de 12-15-sauchiarmaimulte luni (am luat o pauză când a sărit dolarul de la 3 la 4 lei și mi-am dat seama că arunc ceva mai mulți bani decât înainte pentru a mă uita la 2-3 seriale pe trimestru), ce va însemna pentru internautul de rând această pogorâre a Sfântului Netflix pe meleagurile sfinte ale dacilor liberi.

Pentru cei care devorează seriale, mai ales cele produse de Netflix (care vor fi din ce în ce mai multe, alături de alte producții oarecum proprii):

– wooow, am serialele preferate traduse-n română și disponibile la o calitate demnă de conexiunea mea gigabit RDS! Ah, dar stai, că engleză înțeleg, cu VPN-urile sau măcar cu extensia hola.org în browser mă dau de ceva timp, abonamentul e ceva mai ieftin decât la Netflix US, dar am acces la mult mai puține chestii, eventualele producții locale nu mă mai interesează de când am văzut ce varză cu carne face HBO pe aici, filmele-s cam vechi (pentru d-astea am voyo, digi play, seenow și altele) și mult mai puține (ca și restul producțiilor) decât pe netflix.com, internetul meu e bun și pe extern, netflixu’ se vede și acum mult mai bine decât voyo sau seenow… OK, rămâne cum am stabilit, plătesc în continuare Netflix US.

Pentru cei care nu se uită la seriale:

– wtf, frateee, ce filme de căcat au ăștia! vechi și puține, că la noi nu bagă tot ce au în State! păi pe-astea le văd și la Pro TV când nu dau Singur acasă.

Cei care se uită la orice, dar nu sunt dispuși să plătească… probabil că vor avea doar reacția de mai jos:

Bineînțeles, Netflix România va fi o chestie bună, piața va crește, vor fi atrași și cei care nu se descurcau până acum cu netflixuri străine, vor beneficia și ceilalți jucători din piață, blabla etc. dau legătura specialiștilor, aici ne ocupăm doar cu păreri de om simplu, din popor. Și aiurea.

poza originală aici


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail