Skip to content

Efectele MISA

spirala_misaCred că s-au făcut vreo trei zile de când yoginii lui Bivolaru, dispuşi în spirală, s-au (a)cuplat cu gurul lor porno prin meditaţie telepatico-carpato-danubiano-nordică. Poate nici nu aş fi pomenit de această (a)cuplare an(u)ală care nu a mai avut loc cam de vreo doi ani, dacă nu sesizam nişte coincidenţe bizare petrecute ori cu câteva zile înainte, ori în aceeaşi zi, ori după.

(Pre)coincidenţe bizare petrecute cu puţine zile înainte de (a)cuplare:

Unul dintre prietenii mei a avut nu doar scaune neregulate, dese şi foarte moi (aici scaunele nu sunt deloc piese de mobilier), dar a mâncat un burger (sau ce-o fi fost ăla) la Mc Donald’s şi a făcut urticarie. Enervat, urticat, cu scaunele aproape în vine care nu i se mai întăreau,  a făcut reclamaţie. Din punctul meu de vedere, acestea au fost nişte presemne şi preefecte ale prespiralei MISA care era în fază de intenţie, dar suficient cât să producă deja daune la nivel personal, de Mc Donald’s şi nu numai.

Coincidenţă bizară petrecută în ziua (a)cuplării:

Aceasta este mai mult decât o coincidenţă bizară,  este una de-a dreptul nasoală. PNL a decis să voteze împotriva măririi salariilor demnitarilor. Iniţial m-am gândit că PNL-ul, aflându-se în păr la Gura Humorului, va fi la adăpost de vibraţiile şi energiile spiralei de la Costineşti. M-am înşelat! Capetele peneliste au fost într-atât de ameţite de aceste vibraţii şi energii, încât se opun ca buzunarele demnitarilor să se umfle de nişte extrabănet. Cu alte cuvinte, ei nu mai sunt (a)cuplaţi în cuget şi simţiri cu domn preşedinte, care consideră că mărirea salariilor demnitarilor este un soi de măsură anticorupţie.

Coincidenţe bizare care s-au petrecut după (a)cuplare:

În primul rând a revenit canicula, şi oricine ştie că pe caniculă scade cheful pentru activitătile care implică efort şi concentrare, scade motivaţia intrinsecă, dar şi extrinsecă, scade pofta de mâncare, creşte pofta de bere, creşte agresivitatea. Este mai mult decât evident că s-a ţintit în interesul naţional, securitatea naţională, ţărişoara noastră dragă în ansamblul ei, România. În al doilea rând, Sile şi Nuţu Cămătaru au intrat în arest preventiv pe motiv de ultraj, loviri şi nu mai ştiu din ce alte motive mai mult sau mai puţin contondente. Dar nu au intrat oricum, a fost  mare hau. Lui Sile i s-a făcut rău din cauză de stres şi nu de frică, l-a luat ambulanţa, l-a dus la spital, s-a întors de la spital. Nuţu era şi el supărat că din cauza a trei drogaţi care au dat ”declaraţii subiective” îl paşte arestul preventiv, dar măcar părea că stă mai bine cu nivelul de stres. Nu ştiu cum stătea cu frica.

Eu sper aşa: ca efectele acestei spirale de sorginte bivolărească să fie anihilate de începerea Festivalului George Enescu; ca prietenul meu să primească un răspuns la reclamaţia făcută (chiar dacă ştiu că la Mc Donald’s se vor vinde aceleaşi produse aşa-zis proaspete). Cât despre buzunarele demnitarilor… sper să le rămână la fel. Canicula va trece în cele din urmă de la sine. Doar vine toamna. Cu alai de frunze moarte.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.