Skip to content

In sunete de bormasina sa ne batem

… că nu-i român să nu fi mânuit o bormaÈ™ină…

BormasinaSe știe că bormașina e frate cu românul, mai ales la ore matinale, când cei din jurul lui dorm. Cred că nu există colțișor românesc de Internet unde să nu se fi plâns cineva, măcar o dată, de astfel de practici inumane.

De data asta e rândul meu. Am niște vecini care-și schimbă ceva prin casă și folosesc foarte mult bormașina pentru asta. La ore destul de rezonabile, adică după 9 dimineața, dar pentru mine, care apuc și ora 5 cu ochii-n tavan, sunt prea mici. Orele.  Așa că aș vrea și eu, ca tot românul cu vecini mânuitori de bormașină, că le-o plimb nițel prin creieri. Nu la propriu, că nu-s vreun killer, dar măcar cu sunetul ei parcă ar merge să li-i zdruncin oleacă. Și i-aș chinui chiar cu bormașina lor!

Să explic: aud suavul sunet al bormașinii provocatoare de nervi matinali, îl înregistrez și, în creierii nopții, când eu nu pot dormi, dar vecinii mei sigur trag la aghioase, îi dau play cu boxele la maximum. Am un subwoofer bunicel, care scoate ceva trepidații de pereți și din înregistrarea de mai jos, darămite din altele mai bune.

Bine, poate nu chiar în creierii nopții, dar într-o dimineață, când bormașina vecinilor se odihnește, sigur o să fac asta. Voi ce credeți?©™ Merge de-o campanie? Fight bormașina with bormașină sau ceva.

3 thoughts on “In sunete de bormasina sa ne batem”

  1. pai depinde ce faci pana la ora 5. ca nu te pune nimeni sa stai treaz pana la ora aia. asa te-ai trezi de dimineata, ai merge la serviciu si nu te-ar mai deranja nicio bormasina.

  2. Deci liniștea din bloc depinde de ce fac eu până la 5 dimineața, la mine-n casă, fără să deranjez pe nimeni? Scuze, n-am știut.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.