Skip to content

Trei motive pentru care sa NU renunti la retelele de socializare in 2013

Tweeting birdsAm văzut, în câteva locuri, diverse motive pentru care ar trebui să renunți la rețelele sociale în 2013 și m-am gândit că n-ar fi rău să le contracarez cu niște motive mult mai bune pentru a rămâne în matrice. Iată trei dintre ele (puteți adăuga și altele în comentarii):

1. Pentru că pe rețelele sociale agăți mult mai repede decât în viața reală

După ce i-ai făcut capul mare, prin tweeturi geniale sau statusuri de Facebook parcă izvorâte din gândirea unui filosof german (de multe ori chiar așa sunt, dar nu citezi sursa ca să pară vorbele tale), e mult mai ușor s-o aduci în așternut IRL. Te știe deja, ești simpaticul ăla care-o făcea să râdă la 6 dimineața, după o noapte întreagă de vrăjit în văzul lumii doizero. Ești motivul invidiei tuturor celorlalte tuitărițe care, nefiind la fel de frumoase ca ea, îndrăznesc, totuși, să spere la bărbați pe care numai ea îi poate avea. Adică la tine, fantele de Twitter, gigălăul suprem al Facebookului și talentatul fotograf amator, cu telefon de 400 de lei, al Instagramului.

2. Pe rețelele de socializare, orice virgin plin de coșuri poate părea un bărbat experimentat și, mai ales, irezistibil

Oarecum legat de primul motiv, dar diferit – poate avea o altă finalitate, în sensul că nu e nevoie s-o aduci în așternut, e de ajuns să pari experimentat și capabil să agăți orice. Poți fi o piticanie subnutrită și penibilă, care în mod normal plătește escorte pentru a avea cu cine merge la petreceri sau pentru a avea unde-și înmuia extremitatea de maxim 7 cm, dar pe care poreclit-o “Bestia”. Sau un porc de 150 de kile, mereu transpirat și considerat, de toate femeile cunoscute în viața de zi cu zi, drept cel a cărui existență a dus la inventarea cuvântului “libidinos”. Sau un virgin timid, irascibil și cu farmecul unui limax călcat de tramvai. Poți fi oricine, ce să mai discutăm, dar pe rețelele sociale vei fi bărbatul experimentat, pedant și stilat care poate agăța orice femeie. Sau băiatul sexy și rău care, deși le respinge, superior, avansurile, face toate femeile să-i cadă la picioare. Doizero, evident. Poți fi oricine alegi tu să fii și, în momentul întâlnirii față în față cu una dintre cuceririle tale virtuale (moment absolut opțional, ai demonstrat deja online că ești irezistibil), poate chiar vei fi. Vezi punctul 1.

3. Ești cel care pune la punct toate vedetele, de ce ai renunța la asta?

În viața de zi cu zi, poți fi cel mai anonim dintre anonimi. Omulețul mărunt care nu e observat de nimeni, deși are gura mare și face scandal din orice. Cățelușul chihuahua care latră mult și strident, dar nu e băgat în seamă mai mult de trei secunde. Ei bine, pe rețelele de socializare ești prietenul vedetelor! Consilierul lor, cel care le ghidează pașii în viață și le învață cum să se poarte. Sau cel care le pune la punct. “Bueeei, @Delia_Official, ce plm e cu freza aia pe tine? Zici că ai un cuib de barză în cap!” “Pfuaaai, ce melodie de căcat a scos @Smiley_omul! Ce e, băi, nene, cu mucii ăia verzi de pe pereți? Nu e de ajuns că i-ai înșirat pe zugrăveală, trebuia să mai și cânți despre ei?!” “Bă, io vă zic: @Rubyishot nu arată chiar atât de bine fără Photoshop. E o piticanie colorată, plină de tatuaje făcute cu ciobul. De-aia stinge lumina, să nu observăm!”

În speranța că v-am convins să rămâneți pe rețelele de socializare și în 2013, vă urez spor la agățat tuitărițe și/sau la trollat vedete!

17 thoughts on “Trei motive pentru care sa NU renunti la retelele de socializare in 2013”

  1. “Pe rețelele de socializare, orice virgin plin de coșuri poate părea un bărbat experimentat și, mai ales, irezistibil” – tare asta =))

  2. 3 motive, dintre care primele 2 sunt cel mai des intalnite, din pacate…dar vazand cel de-al treilea motiv, va marturisesc faptul ca m-a motivat sa nu renunt la binecunoscutele retele de socializare! Mersi ca mi-ai deschis ochii!

  3. Pe retelele de socializare orice urata e agatata de multi barbati. In “civilie” nimeni nu s-ar uita la ea. Noroc cu facebooku.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.