Skip to content

Şocant! Traian Băsescu a ameninţat robotul Curiosity. Vezi AICI nemulţumirea preşedintelui cu tricou bleu!

Misiunea roverului NASA, Curiosity, care a asolizat cu bine, în data de 6 august, pe suprafaţa planetei Marte, nu este un secret pentru nimeni. Însă, ceea ce se pare că a scăpat jurnaliştilor şi marelui public din România şi nu numai este nemulţumirea declarată de către preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nemulţumire ce vizează direct aceste fapte. Astfel, la foarte scurt timp după ce s-a declarat câştigător al referendumului din 29 iulie şi l-a dojenit pe Dl. Chestor Constantin Manoloiu, Dl. Băsescu a declarat, din garajul de campanie al Domniei Sale: „Planeta Roşie? Roşie? Mă tem că nu e bine, Curiosity!…”

Aspectul, care se pare că nu a primit atenţia cuvenită (considerăm noi) din partea presei, a fost, în schimb, prompt analizat de către instituţiile care veghează la respectarea şi apărarea democraţiei şi statului de drept, Parchetul de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sesizându-se de îndată cu privirea la chestiunea Curiosity.

Iată ce a declarat Doamna Laura Codruţa Koveşi pentru aiurea.eu: „Am vorbit cu Dl. Daniel Morar (Procuror şef D.N.A. – n.r.) despre posibilitatea investigării problemei apărute pe Planeta Marte, iar Dumnealui m-a informat că va demara imediat o anchetă în acest sens. Şi nu, nu este comandă politică: Codul de procedură penală prevede zvonul public ca mijloc de sesizare a organelor de urmărire penală. Şi cine este mai public decât multpreaiubitul domn preşedinte Traian Băsescu?”.

Judecătorul de serviciu de la Curtea Constituţională (al cărui nume nu l-am reţinut) a refuzat să facă vreo declaraţie în acest sens, însă Doamna Judecător Iulia Motoc a postat pe pagina proprie de Facebook, pe lângă trei poze cu pisici, o poezie din Cool Girl şi versurile melodiei lui Smiley „Plec pe Marte”, faptul că există posiblitatea ca deja celebra Curte să mai trimită o erată, prin care să precizeze că şi populaţia planetei Marte ar trebui introdusă în listele permanente, pentru a fi luată în considerare la calculul cvorumului pentru validarea referendumului.

Roverul Curiosity şi Chestorul Manoloiu nu sunt cazuri izolate, Traian Băsescu mai ameninţând un pui de lemur, 3 lesbiene din echipa Reality Kings şi un clovn. În privinţa puiului de lemur există zvonuri absolut nefondate că l-ar fi şi lovit.

Articol scris de Curenţel Puştiu (Cordit al Twitterului),
aka Nepoţelu 2.0, aka Nepotzicu21, aka Nea Nepoţelu


Citeste si...

1 thought on “Şocant! Traian Băsescu a ameninţat robotul Curiosity. Vezi AICI nemulţumirea preşedintelui cu tricou bleu!”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.