Skip to content

Monica Macovei: „L-am surprins pe MRU făcând centru-dreapta în baie!”

Ştiţi cu toţii celebra scenă în care Dl. Mihai Răzvan Ungureanu saluta mulţimea, fericit că a câştigat referendumul din 29 iulie 2012. Da, aceea când flutura drapelul de la ferestruica băii garajului curticelei de campanie a preşedintelui suspendat, Dl. Traian Băsescu. Însă ceea ce nu ştiu mulţi cetăţeni români este povestea din spatele ferestruicii băii garajului curticelei de campanie, istorie pe care v-o prezentăm, în exclusivitate pe aiurea.eu, redându-vă un miniinterviu telefonic luat Doamnei Monica Macovei.

Nepoţelu 2.0: Bună ziua, Doamna Macovei! Felicitări pentru boicotarea cu succes a referendumului!

M. Macovei: Bună ziua! Vă mulţumesc!

N2.0: Am observat cu toţii un moment relativ ciudat în manifestarea postreferendum de la garajul de campanie a Domnului Traian Băsescu… Iar aici nu mă refer la sfidarea şi batjocura adresată de Domniile Voastre celor peste 8 milioane de români care s-au prezentat cu bună-credinţă la referendum, ci la apariţia din… baie a Domnului Mihai Răzvan Ungureanu.

MM: Da, ce-i cu ea?

N2.0: Am dori să ne daţi mai multe detalii, dacă se poate!…

MM (oftând): Bine… Răzvan intrase de ceva vreme în baie… Şi-ncepusem să mă îngrijorez… Chiar era de ceva timp acolo şi m-am gândit să îl întreb dacă vrea un Imodium, un ceai de mentă… Mă gândeam că s-o fi stricat la stomac de la emoţii, sărăcuţu’… Bat eu la uşă… O dată… De două ori!… Nimic. Aşa că dau să deschid uşa. Şi…

N2.0: Şi?!?

MM: Şi când colo… ce să vezi? Răzvan făcea centru-dreapta în oglindă!

N2.0: Incredibil!… Şi ce-aţi făcut?

MM: Iniţial m-a surprins, dar mi-am revenit repede. Am văzut, totuşi, multe la viaţa mea…

N2.0: Şi Domnia Sa ce-a făcut?

MM: Nici măcar nu a tresărit! M-a privit calm şi m-a întrebat politicos – ştiţi cum e el – dacă vreau sa mă bag, să facem centru-dreapta împreună.

N2.0: Şi ce i-aţi răspuns?

MM: Sinceră să fiu, mi s-a părut salutară invitaţia lui… Dar… i-am spus că trebuie să vorbesc cu preşedintele înainte, să văd dacă e de acord cu treaba asta. Nu puteam să mă bag la un centru-dreapta aşa… doar de capul meu! M-a înţeles şi mi-a spus că, dacă iau o decizie în privinţa asta… ştiu unde îl găsesc.

N2.0: Vă mulţumesc mult pentru timpul acordat. La revedere!

MM: La revedere!

Mihai Răzvan Ungureanu a fost premierul României în perioada 27 aprilie 2012 – 7 mai 2012, principala sa realizare fiind aceea de a-l corecta pe Mihai Gîdea de la Antena 3.

Articol scris de Curenţel Puştiu (Cordit al Twitterului),
aka Nepoţelu 2.0, aka Nepotzicu21, aka Nea Nepoţelu


Citeste si...

1 thought on “Monica Macovei: „L-am surprins pe MRU făcând centru-dreapta în baie!””

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.