Am primit pe adresa redacţiei (martorii.oculari.ai.lui.iehova[@]aiurea.eu), de la cititoarea Manuela Vasile din Cluj, dar aflată în trecere prin Bucureşti, o informaţie cel puţin bulversantă: într-un tomberon din Capitală a fost găsită o televiziune de ştiri! Aparatură, studiouri, angajaţi, prompteriste, site, project manager, totul înghesuit în câţiva saci de plastic şi aruncat în tomberon.

Contactat telefonic de redacţia aiurea.eu, întemeietorul acestei televiziuni, domnul Tomberonus Prigoană, a declarat: „Dom’le, eu am aruncat postul ăsta de televiziune la tomberon acum câţiva ani, când zbieraţi toţi că l-am vândut, dar parcă l-au luat unii între timp, ba chiar l-au şi făcut praf de câteva ori. În ce tomberon ziceţi că e? Nu pot să cred că e tot acolo, mă duc să-l iau înapoi!”

Televiziunea de ştiri iRealitatea TV, căci despre ea este vorba, înregistrează, în ultima vreme, scăderi masive ale audienţei şi IQ-ului angajaţilor şi colaboratorilor săi. „Ăsta o fi motivul aruncării ei la tomberon?”, ne scrie cititoarea aiurea.eu.

Sursa foto şi context


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

3 Comments

Marieta · 9 August, 2012 at 17:02

Nici măcar nu e o ştire, acolo era o firmă care cu asta se ocupa, cu distrugerea documentelor expirate http://www.panfi.ro/2012/08/09/cum-se-fabrica-o-stire-news-alert/
Chiar dacă a scris despre asta şi projectus managerius. Nu mai pun link că la două intru în spam şi sigur mă pierd pe-acolo

Adalbert Iurea · 9 August, 2012 at 18:20

Pentru iRealitatea, totul e știre. Chiar și neștirile.

Matei Liviu · 10 August, 2012 at 17:07

Mie imi place Realitatea, dar ma rog fiecare cu ale lui gusturi

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail