Skip to content

MARTOR OCULAR: O televiziune de stiri, gasita intr-un tomberon

Am primit pe adresa redacţiei (martorii.oculari.ai.lui.iehova[@]aiurea.eu), de la cititoarea Manuela Vasile din Cluj, dar aflată în trecere prin Bucureşti, o informaţie cel puţin bulversantă: într-un tomberon din Capitală a fost găsită o televiziune de ştiri! Aparatură, studiouri, angajaţi, prompteriste, site, project manager, totul înghesuit în câţiva saci de plastic şi aruncat în tomberon.

Contactat telefonic de redacţia aiurea.eu, întemeietorul acestei televiziuni, domnul Tomberonus Prigoană, a declarat: „Dom’le, eu am aruncat postul ăsta de televiziune la tomberon acum câţiva ani, când zbieraţi toţi că l-am vândut, dar parcă l-au luat unii între timp, ba chiar l-au şi făcut praf de câteva ori. În ce tomberon ziceţi că e? Nu pot să cred că e tot acolo, mă duc să-l iau înapoi!”

Televiziunea de ştiri iRealitatea TV, căci despre ea este vorba, înregistrează, în ultima vreme, scăderi masive ale audienţei şi IQ-ului angajaţilor şi colaboratorilor săi. „Ăsta o fi motivul aruncării ei la tomberon?”, ne scrie cititoarea aiurea.eu.

Sursa foto şi context

3 thoughts on “MARTOR OCULAR: O televiziune de stiri, gasita intr-un tomberon”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.