Skip to content

Concertul Lady Gaga din Romania, un plagiat ordinar dupa cel din Bulgaria

Cunoscuta cântăreaţă americană Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stephanie de Monaco et Germanotta, a susţinut ieri, 16 august 2012, un concert incendiar la Bucureşti. Incendiar la propriu, întrucât grătarele aduse de fani pentru a perpeli fleicile aruncate în mulţime de Gaga au ars în flăcări, întocmai ca Anna Lesko.

Pe la jumătatea concertului, când artista a ţinut un discurs despre problemele sociale, greutăţile vieţii şi necesitatea de a lupta pentru libertatea de exprimare, câţiva bloggeri români au început să huiduie şi să scandeze obsesiv „Ieşi afară, Gaga plagiară!”. Am reuşit să aflăm, infiltrându-ne în mijlocul bloggerilor nervoşi, că aceştia urmăriseră, cu două zile înainte, concertul Gagăi de la Sofia, şi consideră concertul de la Bucureşti ca fiind un plagiat ordinar după cel de la bulgari.

„Uitaţi-vă bine la ea!”, zbiera liderul acestui grup, Cristian Mozartbach, „se mişcă EXACT ca la Sofia! Până şi versurile pieselor sunt aceleaşi, este inadmisibil aşa ceva! Neam săturat de plagiatori! Puie Monta! Ieşi afară, Gaga plagiară!”

Reamintim cititorilor că premierul Victor Ponta a fost acuzat de plagiat, la începutul lunii iunie 2012, de către prestigioasa revistă Nature, revistă care se ocupă, printre altele, şi de speciile care au furnizat blana şi carnea din vestimentaţia artistei Lady Gaga. De-atunci, românii sunt extrem de sensibili la plagiat şi reacţionează violent de câte ori descoperă unul.

Lady Gaga nu a dorit să comenteze prea mult, declarând doar că data viitoare când va veni în România îşi va aduce şi brevetele de invenţie cu ea, pentru a nu mai fi acuzată de copy-ponta.

video şi foto via piticu.ro


Citeste si...

6 thoughts on “Concertul Lady Gaga din Romania, un plagiat ordinar dupa cel din Bulgaria”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.