Skip to content

Antonescu a gratiat doi proxeneti

Preşedintele interimar al României, Crin George-Laurenţiu-Apolodordindamasc-Vasile-Hanibal de Cervantes Antonescu, a graţiat, astăzi, doi proxeneţi care-şi ispăşeau pedepsele la Penitenciarul Rahova.

Am fost informat, la prima oră (n.r. ora 13), de către Patriarhul Daniel Ametcea, că astăzi sărbătorim Schimbarea la faţă a Domnului şi Sfânta Dezlegare la Peşte. Pentru a sublinia schimbarea feţei Preşedintelui României (n.r. cu a domniei sale), dar şi pentru a respecta Dezlegarea la Peşte, am hotărât să graţiez doi proxeneţi – peşti, în limbajul popular, limbajul celor mulţi care au votat pentru suspendarea lui Băsescu – încarceraţi pentru trafic de persoane, trafic de minori şi privare de libertate. Infracţiuni minore, pentru care au primit pedepsele maxime de 5, respectiv 8 luni, din care mai aveau de ispăşit mai puţin de jumătate. Un gest mai mult simbolic, având în vedere că până la Sărbătoarea Sfintei Mării erau oricum acasă dacă se comportau exemplar, dar aceste graţieri marchează începutul unei noi ere, în care Preşedintele României nu mai este un dictator, ci un democrat cu faţă umană, schimbată.

Unul dintre proxeneţii eliberaţi, Stănică Ogică, a declarat, pentru cotidianul săptămânal online aiurea.eu, că îl va vota pe Crin Antonescu la toate alegerile viitoare, indiferent dacă acesta va candida sau nu. „Îl votez pă Crin, mânca-ţi-aş banii tei, că mi-a dat drumu’ să merg acasă, la copilaşi, de Sfânta Dezlegare la Peşte. Să le pun şi eu un somotei pe masă, o icră neagră, un sturion mai proaspăt, că tare greu le-a fost fără mine. Îl votez şi la referendum, că mult bine mi-a făcut! Apropo, când se ţine?

Am considerat inutilă precizarea că referendumul a trecut şi că, oricum, nu putea fi votat Crin Antonescu. De ce să stricam bucuria unui creştin în această zi sfântă?

2 thoughts on “Antonescu a gratiat doi proxeneti”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.