Skip to content

Adevarata vedeta a alegerilor locale din 2012

Terminarăm şi cu alegerile locale, vericule! La ora redactării acestui material, Emij Boc (aproape că) ieşi la Cluj, Doctorul îşi menţinu fotoliul de chirurg la Primăria Capitalei şi Realitatea se făcu de căcat copiind stilul codat prin care francezii anunţau (înainte de termen) rezultatele sondajelor exit-poll sau estimările la alegerile prezidenţiale. Asta în condiţiile în care celelalte saituri de ştiri româneşti le-au publicat de-a dreptul, cu nume de candidaţi şi partide.

Citii prin presă, vericule, că revelaţia acestor alegeri locale, vedeta lor, cum spuneau unii, ar fi nou-aleasa primăriţă de la Craiova, Lia Bloguţa Vasilescu. Pentru stabilirea adevărului istoric şi, deci, corecta lui relatare în manualele generaţiilor ce vor veni, vreau să dezvălui, aici şi acum, identitatea adevăratei vedete a alegerilor locale din 2012!

Deşi are legătura cu Lia Bloguţa Vasilescu, vedeta în cauză nu este ea, vere, ci SINGURUL BLOGGER ROMÂN care a reuşit să atingă în avans ceea ce va atinge fotoliul de primar din Craiova în următorii patru ani: popoul proaspetei primăriţe! Numele lui este Marius Guvidu Călugăru, mai cunoscut în comunitatea blogosferică oltenească drept Blogatu, scrie pe blogatu.ro şi a promis că se va ocupa şi de noul blog al primăriţei, lia-bloguţa.ro.

Aveţi mai jos dovada care-l aşază pe Blogatu în galeria marilor atingători de buci primăreşti. BLOGATU la PRIMĂRIE!

sursa foto originală


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.