Skip to content

Unii nu înÅ£elege, da’ le potriveÅŸte

Îmi place să mă uit, din când în când, pe statisticile oferite de WordPress prin pluginul Jetpack. Pentru că-s curios ce-a mai căutat lumea pe net ca să ajungă aici (câteodată mă mai şi joc cu chestia asta), pentru că vreau să văd cine mi-a mai dat link (şi pentru ce) şi, bineînţeles, pentru că vreau să văd şi câţi oameni au vizitat blogul ăsta. Nu toţi vrem să facem succes în blegosferă, dar pe toţi ne interesează traficul, măcar de curiozitate.

Azi am văzut că mi-a trimis şi vestitul agregator fain @ polimedia vreo doi vizitatori. Pentru articolul ăsta, în care anunţam că facem un fel de emisiune la LiveLog Tv. Un proiect interesant, dispărut între timp în meandrele concretului. Sau, mai degrabă, în ale abstractului. Articolul a fost scris pe 23 septembrie 2011, când făceam emisiune la amintitul post de NETeleviziune (iniţial doar o rubrică în emisiunea domnului Viorel Copolovici), dar este postat pe fain @ polimedia ca o altă părere în legătură cu articolul scris de Marie Jeanne pe 10 ianuarie 2012, când LiveLog era deja istorie. Sau, mă rog, aşa pare că ar fi. Istorie. Poate învie la un moment dat, cine ştie. Sau poate se mută pe defunctul (yeah, right) yoso.ro.

Aşadar, conform documentării temeinice a domnului Mircea Popescu, autor al unui celebru blog trilematic, dar şi al postării articolelor respective pe fain @ polimedia, eu aveam, în 23 septembrie 2011, când LiveLog funcţiona, o altă părere decât avea Marie Jeanne în 10 ianuarie 2012, când NETeleviziunea deja nu mai funcţiona. Ceea ce este corect, din motive evidente.

Nu mai zic că în articolul de pe jeanette.ro nu era vorba despre Copolovici (sau, cel puţin, nu unde se vorbea despre ţepar), că n-are rost. Descoperă domnul Mircea Popescu şi asta până la urmă. Eventual după ce citeşte articolele pe care le-a promovat. Măcar pe al lui Marie Jeanne.

6 thoughts on “Unii nu înÅ£elege, da’ le potriveÅŸte”

  1. Dar omul asta nu este intreg la minte, dupa cum bine se stie. Nimic din comportamentul lui, vreodata, nu a dat de stire ca ar avea vreo legatura cu realitatea.
    Si pentru confirmare, eu inca am pe blog articolul in care ma anuntam incantata de proiect, ceea ce am si fost, inainte de postul din ianuarie, evident. Si nu, in articolul meu din ianuarie nu este DELOC vorba despre Copolovici! Daca era vorba de el, ziceam numele lui in loc de altul, alaturi de latul sau whatever.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.