Skip to content

Pentru tine proiect online, pentru alţii fix pula

Tot discutând (destul de aprins) cu Vasile Manu, un cunoscut antreprenor online cu fix un proiect care nu contează pentru nimeni, despre, evident, proiectele lui online, am zis să văd şi ce crede Google despre sportcaffe.ro. Şi am ales să caut pe Goagăl începutul unui articol de mare angajament, publicat de Vasile şi pe mysport.gsp.ro, ca să facă şi proiectul lui un pic de trafic.

Rezultatul e ăsta. ‘jde linkuri obţinute de gsp.ro şi copiii lui de suflet pe genialitatea lui Vasile. Numai sportcaffe, proiectul lui de suflet, nu e pe-acolo. Vezi, Vasile dragă, că nu numai pentru mine e fix pula proiectul tău de succes? Google e de acord cu mine.

foto: Lucrarea maestrul pixlrist FurtDeCurent

 

7 thoughts on “Pentru tine proiect online, pentru alţii fix pula”

 1. Nu m-a preocupat niciodata partea de SEO, backlink-uri, link-exchange si alte google trends, nu prin asta cresti un site. Prefer sa-mi cresc blogurile natural, nu artificial, ca sa zic asa. Singurul motiv pentru care am ales sa-mi public articolele si pe mysport e pentru a atrage atentia ca exista sportcaffe.ro. Si mi-am indeplinit obiectivul, cativa oameni au aflat de el si asta conteaza. Doi-trei cititori de acolo, doi de dincolo si incet incet creste. Incepand cu 2012 nu voi mai publica articolele de pe sportcaffe pe mysport, asta a fost asa permanent.

  Cred ca esti constient si tu ca daca vrei sa cresti un site/blog, nu o faci intr-o luna ci iti trebuie cativa ani pana sa ajunga la un nivel cat de cat apreciabil, iar sportcaffe, care e totusi un proiect de suflet, are un trafic respectabil.

  Si spre surprinderea ta, am cateva site-uri, proiecte, pe care le voi dezvolta in 2012 si care NU sunt bloguri, daca asta e problema si daca tu zici ca un blog nu poate fi numit proiect online. Si atunci voi vedea ce mai ai de zis. Iar tot incepand cu 2012, Sportcaffe isi va schimba un pic identitatea. Nu va mai fi un simplu blog ci va avea mai multe functionalitati.

  Si mai am cateva proiecte in dezvoltare acum pe langa sportcaffe, dar momentan le tin putin in umbra. Altceva?

 2. N-am zis ca un blog nu poate fi considerat proiect online. Incercam doar sa-ti sugerez sa nu te mai umfli atat in pene. Ai facut ce poate face oricine urmareste competitiile sportive: un blog despre sport! Si nici ala cu seriozitate, daca tot te dai asa implicat in online. Imi aduc aminte de un live blogging de la nu stiu ce meci, intrerupt pe motiv ca-ti era somn. Eu zic s-o lasam dracului p-asta cu proiectele. Ai niste bloguri. Ca toata lumea.
  Baietii de la tikitaka au o gramada de astfel de bloguri si nu i-am auzit laudandu-se ca au proiecte online.
  Si-acum sa-ti traduc ce-am scris mai sus: FII, IN PULA MEA, MAI MODEST! Ca nu faci nimic nemaivazut pe internetul asta.

 3. Bre, eu ca non-onlainer, recunosc ca nu activitatea pe partea de SEO/backlinking e relevanta in cazul de fata, ci succesul. Scrii in fiecare zi, dar ai maxim 5 comentarii pe saptamana. Ca o paranteza, cand ma pasiona si pe mine scrisul, faceam in medie 10 comentarii/articol fara sa ma chinui. Si nici prin gand nu mi-a treut vreodata sa scot bani din cititorii mei. Nu te citesc decat trollii. Nu-i pasa nimanui de proiectul tau sportiv. Fa-ti un tricou cu asta!

  Nu stiu cum sa iti explic dar tu nu esti cunoscut ca si on-lainăr, ci ca papagal. Publicitatea negativa nu este publicitate, atat timp cat tu nu poti scoate bani din asta, cum o fac pizdele cu scandaluri prin Click. Fa altceva! Sau nu, continua sa faci ceea ce faci, ca sa avem si noi de cine ne-o bate…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.