aiurea.eu vă salută de Ziua Naţională a tuturor cârcotaşilor. Căci asta suntem noi, românii, mai ales ăştia de pe internet: nişte cârcotaşi. Singurii care-şi înjură ţara de ziua ei mai abitir ca în orice altă zi. Singurii care scriu articole despre cât de deştepţi sunt ei, cu speranţa că restul naţiilor sunt atât de imbecile încât să se ia mai degrabă după sugestiile Google decât după ce văd pe stradă.

Singurii care au bloggeri mai mult sau mai puţin celebri cocoţaţi în centrul atenţiei industriei online. Singurii care se plâng de faptul că nimeni nu munceşte în ţara asta, în timp ce ei participă la tot felul de conferinţe despre nimic şi se laudă în stânga şi-n dreapta că ei muncesc. Că ei produc. Că ei livrează. Că Dorel care sapă şanţuri la minus grade e un puturos, în timp ce ei, bloggerii, muncesc din greu în faţa monitoarelor. Tastatura nu produce bătături şi răni, ca sapa, dar de-ar produce, mult sânge ar curge pe interfaţa de administrare a blogului oricărui onliner de seamă.

Bună seara, Trollăria! Bună seara, Blogureşti! Fie ca sudoarea frunţilor bloggerilor vestiţi să ne potolească setea în zilele de criză ce mai mult ca sigur vor urma şi rahatul mâncat de ei să ne astâmpere şi nouă foamea. Prin simpatie.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

4 Comments

Sushimade · 1 Decembrie, 2011 at 19:35

Mare dreptate. Mare. Sa traiesti!

emi · 1 Decembrie, 2011 at 19:39

ei livrează content original plescăind un pișcot la un eveniment sau o lansare de mâna a 14-a… în timp ce restul românilor sunt leneși, după mintea astora ar trebui să fim o țară de bloggări în care să fie mai multe bloguri decât consumatori de online.

SingurEu · 1 Decembrie, 2011 at 20:34

Primuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!11

fanel · 2 Decembrie, 2011 at 13:13

Amin.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail