Skip to content

11, 12, 13

În 2011 am făcut destule chestii aiurea prin online. În general miştouri la adresa diverşilor vasilimani intraţi în colimatorul colegilor. În particular, mişto de Vasile Manu.

În 2012 n-o să mai fac. Cel puţin nu de Vasile Manu.

În 2011 mi-am propus să ajung în 2012. Cred cu tărie (!) că îmi voi îndeplini obiectivul, aşa că pentru 2012 îmi propun să ajung în 2013.

În 2011 am făcut, alături de colegi, o chestie nouă pentru mine: un fel de emisiune de radio televizată în direct şi la o oră de maximă audienţă. La Livelog TV. Sper s-o mai fac şi în 2012, tot alături de colegi. Acolo sau unde-o fi loc.

În 2011 mi-am propus ca în 2012 să mă pregătesc pentru ca în 2013 sa petrec măcar o lună pe o insulă exotică. În realitate, în principiu, dar nu exclud nici o variantă virtuală. Sau un vis. Ceva, acolo, să nu zic că nu mi-am propus un obiectiv aiurea. O să fac şi un site dedicat acestui eveniment care nu va avea loc probabil niciodată.

La mulţi ani cu bucurie, cu sarmale şi piftie! Aşa să ne-ajute Ăl de Sus. Şi Trifermentul.

5 thoughts on “11, 12, 13”

  1. Ca sa raspund intrend sa zic asa ..cred ca orcine mai face cate o aiureala ..ideea este sa le constientizam…si sa nu perseveram intr-un comportament aiurea!….ce mult strica!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.