Skip to content

Românii sunt deştepţi

Pe bune, suntem cei mai deştepţi. Nu suntem proşti, urâţi, hoţi, găinari, violatori, criminali şi nici ţigani. Mai ales ţigani. Românii NU sunt ţigani!

 

Întrebarea e: cum îi convingem pe italieni, de exemplu, că nu suntem ţigani? Pardon, romi. Printr-o campanie iniţiată de ciocolata… ROM?! Nu-i aşa că suntem deştepţi?

Eu l-aş fi învăţat pe Google că românii sunt oameni faini, dar cred că asta ştie deja.

EDITARE 22.11.2011: Dacă în prima zi a campaniei ne întrebam toţi ce caută personaje ca Bendeac şi Mircea Badea lângă personalităţi ca Petre Ţuţea, Brâncuşi sau Steinhardt în galeria românilor valoroşi, iată că au început să apară şi primii bloggeri. Bineînţeles, aceştia nu puteau fi decât cei mai de seamă reprezentanţi ai breslei bloggeristice, şi anume Perfu şi Vasile Manu!

 

La aşa campanie bengoa$ă, aşa români valoro$i, mo!

Recunosc, ideea de a-l propune pe Vasile îmi aparţine, dar nici prin cap nu mi-a trecut că ar putea aproba cineva aşa ceva, de-aia am şi dat-o la mişto. Cineva a fost mai serios, însă, şi a izbândit!

10 thoughts on “Românii sunt deştepţi”

  1. Cred că cel mai important era să prevenim „confuzia” prin ne-introducerea cuvântului „rom” (cu câți de R vrei tu) în limba română. Atunci poate mâncam liniștiți o ciocolată autentică și românească!

  2. Draga Claus, ma bucur ca ai dus mai departe flacara olimpica. Eu l-am sustinut la Blog Juan, tu sustine-l in toate competitiile intercluburi. xoxo

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.