Skip to content

EXCLUSIV! O poză cu @aiurea în studioul LiveLog.TV

Aseară am aberat, împreună cu El Lunes, la LiveLog TV, într-o “emisiune” pe care am denumit-o, cel puţin temporar, Live Troll TV. Nu-i uşor, având în vedere că intrăm prin Skype, ne bazăm pe providerii de internet, pe tehnicienii din studio,  pe ce produce blogosfera şi pe inspiraţia noastră de a comenta ce culegem de pe bloguri. În prima seară pe cont propriu (am mai intrat cam o săptămână în emisiunea lui Copolovici, dar cu intervenţii mai scurte) am încercat să ne dăm seama cam ce trebuie făcut, cam câte subiecte trebuie abordate pentru a nu le citi ca prompteriştii unul după altul, dar şi pentru a evita pauzele. Aveam senzaţia că o jumătate de oră trece repede, dar am constatat că nu e chiar aşa. Sau o fi, dar după ce te rodezi un pic.

Eu, unul, n-am experienţă în radio/tv şi nici nu consider că e cazul să mă  incadrez într-un format clasic de televiziune sau radio. M-aş încadra, mai degrabă, la categoria live blogging despre blogurile altora (sau despre nimic), chiar dacă numai audio deocamdată.

Spun deocamdată pentru că aseară am apărut, timid, în studio. Am studiat un pic cărţile de pe birou, am mâncat o ceafă de porc, ca un adevărat fripturist ce mă aflu, am dat un tweet la adresa haterilor şi m-am retras în umbră, să aberez în continuare despre una-alta. Poate data viitoare o să vorbesc din faţa camerelor, cine ştie…

M-am hotărât şi să postez, în exclusivitate pentru aiurea.eu, o poză cu fripturistul aiurea în timpul emisiunii de la LiveLog TV:

Vă aştept, aşadar, împreună cu @ElLunes, de luni până vineri, de la 23:30, pe LiveLog.TV. Cât o mai fi friptură în studio.

Aceasta poză este un pamflet şi trebuie tratată ca atare. Ca şi “emisiunea” noastră, jumătate din emisiunile de la TV şi minim o treime din blogurile româneşti.


Citeste si...

8 thoughts on “EXCLUSIV! O poză cu @aiurea în studioul LiveLog.TV”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.