Skip to content

Trolli pe LiveLog Tv

Pentru că troll-ul nu e troll destul dacă nu se bagă în seamă peste tot, de vreo două zile am început să căpuşez emisiunea de la miezul nopţii a lui Viorel Copolovici, de pe LiveLog Tv. În direct, prin Skype. Doar voce, că faţa mea nu interesează pe nimeni. Mai întâi singurel şi timid, pe urmă în gaşcă, alături de El Lunes. Teoretic ar fi trebuit să iasă o revistă a blogosferei, practic am trollat cu nesimţire emisiunea omului, dând-o în diverse. Io zic că e bine şi aşa, ne râdem un pic la sfârşitul zilei ca să lovim scutecele cu zâmbetul pe buze.

O să trecem în revistă şi blogurile, de luni încolo. Cred. Ce-am găsit mai interesant prin blogosferă – ce-au mai scris bloggerii mai mult sau mai puţin cunoscuţi, ce-au mai trollat trollii, ce-au mai haterit haterii. Eu unul nu m-aş lega foate tare de articolele de pe cele mai citite bloguri, pe-alea le ştie toată lumea. Să vedem.

Până atunci, însă, mai avem o seară de aiureli şi băgare în seamă aiurea pe diverse teme. Sau pe lângă diverse teme, cum îmi place mie. Dacă ne-o mai primi Copolovici. După ora 0:00, pe livelog.tv.

Ceva păreri de la cine ne-a auzit? Gen “du-te şi lasă-ne”, “cine plm mai e şi aiurea ăsta”… de-astea hatereşti? :D


Citeste si...

15 thoughts on “Trolli pe LiveLog Tv”

 1. Aseară m-am băgat în pat cu ifoana lângă mine (fiecare cu ce are, da?) și semiîntunericul din studio, vălătucii din trabuc și vocea joasa a domnului Copolovici, mi-au cășunat un somn de nu vrei să știi :))
  Încă nu a intrat.

 2. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina “Schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

 3. eu nu pot sa aud cum trebuie…:( ca am netul prost….da sper sa va mai tine vreo luna, ca imi pun net nou. Imi place cand vb despre “nimic”…relaxant si funny:)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.