Skip to content

Trolli pe LiveLog Tv

  • by

Pentru că troll-ul nu e troll destul dacă nu se bagă în seamă peste tot, de vreo două zile am început să căpuşez emisiunea de la miezul nopţii a lui Viorel Copolovici, de pe LiveLog Tv. În direct, prin Skype. Doar voce, că faţa mea nu interesează pe nimeni. Mai întâi singurel şi timid, pe urmă în gaşcă, alături de El Lunes. Teoretic ar fi trebuit să iasă o revistă a blogosferei, practic am trollat cu nesimţire emisiunea omului, dând-o în diverse. Io zic că e bine şi aşa, ne râdem un pic la sfârşitul zilei ca să lovim scutecele cu zâmbetul pe buze.

O să trecem în revistă şi blogurile, de luni încolo. Cred. Ce-am găsit mai interesant prin blogosferă – ce-au mai scris bloggerii mai mult sau mai puţin cunoscuţi, ce-au mai trollat trollii, ce-au mai haterit haterii. Eu unul nu m-aş lega foate tare de articolele de pe cele mai citite bloguri, pe-alea le ştie toată lumea. Să vedem.

Până atunci, însă, mai avem o seară de aiureli şi băgare în seamă aiurea pe diverse teme. Sau pe lângă diverse teme, cum îmi place mie. Dacă ne-o mai primi Copolovici. După ora 0:00, pe livelog.tv.

Ceva păreri de la cine ne-a auzit? Gen “du-te şi lasă-ne”, “cine plm mai e şi aiurea ăsta”… de-astea hatereşti? :D


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail