Skip to content

Sus în deal i-o roată

Când am timp ÅŸi chef de făcut miÅŸcare (ÅŸtiu, ar trebui să am zilnic), mai bântui prin Parcul VăcăreÅŸti (sau Lumea Copiilor), păstorit de Mr. Piedone ÅŸi ai lui. Am trecut pe-acolo periodic, încă de pe la începuturile lui. L-am văzut cum creÅŸte, cum se umple de statuete kitschoase ÅŸi de tot felul de fântâni, am fost acolo (din întâmplare) când s-a inaugurat cascada-curcubeu. Poate o să ajung ÅŸi primarul parcului pe Foursquare într-o bună zi, cine ÅŸtie…

Ieri am observat că a apărut o roată de bâlci chiar în deal, la “izvoarele” celebrei cascade. Cum nu-s Piticu, să trag în 257 de poze tot ce miÅŸcă, celelalte atracÅ£ii ale parcului nu le-am fotografiat pe măsură ce au apărut în calea mea, dar roata am reuÅŸit s-o imortalizez în momentul în care-i făceau probe. Timid, cu telefonul, am reuÅŸit să pozez mândreÅ£ea de roată ÃŽNAINTE de inaugurare! Cum comentaÅ£i această EXCLUSIVITATE, domnule Dorombach?

Am reuÅŸit să-l trag în poză, din întâmplare, ÅŸi pe un nene care s-a recomandat a fi proprietarul agregatului. Se mira că nici n-au terminat lucrarea ÅŸi au ÅŸi început pozele. Dac-ar ÅŸti el ce paparazzo locuieÅŸte în cartierul cu pricina… Poza e senzaÅ£ional de neclară, deci nu va vedea pixelii monitoarelor. Poate reuÅŸeÅŸte celebrul paparazzo una mai clară. Piticu, ai legătura.

Lăsând gluma la o parte, parcul ăsta şi toate celelalte spaţii de joacă sau de relaxare din sectorul 4 mă pun serios pe gânduri pentru următoarele alegeri locale. Nu simpatizez de nicio culoare partidul securistului Felix, dar cred că Piedone a demonstrat că merită votat în continuare ca primar al sectorului 4, indiferent în ce partid se află. Măcar pentru încă un mandat, ca să termine ce a început.

15 thoughts on “Sus în deal i-o roată”

 1. Ma sa stii ca sunt de acord cu tine cam de un an. Pentru ca echipa lu’ nea asta parca chiar stie sa asculte. Daca insa vorbim de alegeri, mi-ar placea sa il vad ca va candida ca independent, oentru ca nu imi place “motanul”, insa probabil ca banii si relatiile necesare organizarii campaniei electorale nu ii vor per,ita sa faca acest pas curajos!

 2. TOTI. Absolut TOTI cei cu care am vorbit si locuiesc in sectorul 4 vor vota cu ‘nea Piedone la alegerile locale viitoare! Daca va mai candida. Si bou ar fi sa n-o faca.

  Eu il voi vota pentru:
  1. parcurile si locurile de joaca pentru copii
  2. bulevardul (da, BU-LE-VAR-DUL cu 3 benzi pe sens) C-tin Brancoveanu
  3. cosurile de gunoi amplasate pe peste tot (nu stiu daca e treaba primariei, da-mi place ca sunt :) )
  4. renovarea pietei Sudului
  … si nu in ultimul rand:
  5. implicarea sa personala in constructia bisericutei dintre blocuri de pe strada Covasna (l-am vazut cu oachele mele intr-o zi cand mergeam spre munca).

  Deci: votati Piedone! :D

  PS: daca urgenteaza si constructia pasajului de pe Vacaresti jur ca-i pup si mana :)

 3. Este întra-adevăr cel mai răsărit primar pe care la avut BucureÅŸtiul cu toate sectoarele lui după revoluÅ£i, dar nu ÅŸtiu de ce … nu-mi inspiră încredere!

 4. salut. imi poti trimite te rog pe mail fisierul commentform.php al temei sa vad ce e diferit fata de a mea, ca vad ca tie iti apare name, email…iar mie nu. multumesc

 5. Bulevardul nu cred ca tine de el. Astea mari, cu trasee RATB pe ele, tin de Primaria Generala. Ca si Pasajul Vacaresti, care mi se pare absolut inutil. Acolo nu era trafic foarte mare, la BIG e nenorocirea. Care va fi si mai mare dupa, daca nu fac ceva si in intersectia aia.

 6. N-are cum sa candideze ca independent, el l-a tras in sus si pe Felix la sectorul 4. Eu nu-l votez insa daca-l pun la Primaria Capitalei, pentru ca am avut o discutie absolut intamplatoare cu el in care a zis ca mai sta la sectorul 4 cateva mandate, sa termine treaba. Si-mi plac oamenii de cuvant, chiar daca eu nu sunt unul. :D

 7. Da, cam naspa la BIG. problema e ca n-au cum sa largeasca soseaua :/ in stanga e scoala, in dreapta e piata … o idee ar fi fost sa nu faca pasajul la abator, ci aici la BIG ;)

 8. Cine-a zis ca as vota un traseist? As vota doar singurul primar care a facut ceva in sectorul asta. Mi se rupe-n paispe de alte aspecte, eu votez gospodari, nu oameni politici.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.