Skip to content

August 2011

Titlu n-am, dar nu contează

Nu m-a interesat niciodată să devin vreo vedetă (online sau în viaÅ£a de zi cu zi) ÅŸi, pentru că n-aÅŸ vrea să creadă cineva că mă comport ca una, simt nevoia să notez aici câteva chestii scurte. De-aia am blog, nu? ÃŽn primul rând, aÅŸ vrea să se consemneze că… Read More »Titlu n-am, dar nu contează

Curpapir de (micro)blogger

Iată câteva poze adunate pe Twitter pentru mirificul hashtag #pebuda, omologul celebrului #peblog. Ambele-s pline de rahat câteodată, deci tre’ să fie ÅŸi ceva neamuri.

Am promis că le public pe cele mai bune, dar fiind puţine le consider pe toate bune şi demne, deci, de a vedea lumina tiparului pixelilor.

AÅŸadar, să votăm: care e curpapirul câştigător al primei ediÅ£ii a festivalului twitteristico-blogosferic “Curpapir de (micro)blogger“?

@MihaiTeodorescu -  #pebuda influensăr

Sorry sefu' @aiurea dar eu o am mai mare on Twitpic;

@Anna_Lwo – om de rând fără blog

@aiurea prefer sa nu folosesc hashtaguri dar am incredere ca ... on Twitpic

Read More »Curpapir de (micro)blogger

Începând de azi, RCS-RDS oferă internet gratuit pe telefonul mobil. Angajaţii nu ştiu nimic, bloggerii nu verifică

Ultima actualizare, să moară upeceu’ de ciudă: Pe 2 august 2011 am reuÅŸit să închei un act adiÅ£ional care mă făcea mândru utilizator de digi-internet pe mobil. Moca. Am devenit, însă, utilizator cu drepturi depline abia azi, 5 august, pentru că se rătăcise pe undeva actul meu adiÅ£ional ÅŸi l-au găsit abia după vreo 3 convorbiri telefonice cu mine. True story. Bine ÅŸi azi, că vorb-aia: dacă-i moca, n-avem mari pretenÅ£ii. Chiar dacă plătesc în total, pentru toate serviciile RCS-RDS, 95 lei/lună, tot moca se cheamă că e netul ăsta.

De mers, merge ca ÅŸi digi-internetul pe stick, că doar e aceeaÅŸi reÅ£ea: slab. Să fie primit, totuÅŸi. Tableta mea zice săru’mâna.

Breching niuz: am fost la punctul de prezenţă RCS-RDS. Oferta e valabilă de azi, dar n-a ÅŸtiut nimeni cum se activează în sistem. A rămas pe mâine, «când vine ÅŸefu’». LOL

Later edit: am mai făcut o încercare. Între timp, se pare că s-a aflat şi la serviciul tehnic de oferta asta. I-or fi anunţat bloggerii.

Vuieşte presa, vuiesc blogurile. O fi vreo campanie, ceva, altfel nu-mi explic cum dracului de scrie toată lumea despre o ofertă pe care n-a verificat-o nimeni. Nimeni în afară de mine, cârcotaşul de serviciu. Sau singurul rămas în afara campaniei, de fraier ce sunt.

Citesc aici, citesc prin presă, citesc pe jdemii de bloguri, unele cu pretenţii. Sau de la care am eu pretenţii. Toată lumea laudă RCS-RDS, unii pregătesc chiar echipajele SMURD pentru concurenţă. N-am găsit pe nicăieri (poate o fi, dar n-am găsit eu) un blogger care să fi sunat la RDS pentru a i se confirma că oferta este activă de azi. Am sunat eu. De două ori chiar. Cu acest prilej ţin să înjur cât mai creativ şi colorat telefoanele deştepte cu Android şi iOS care nu ştiu să înregistreze convorbiri. Şi aplicaţiile pe care le-am încercat şi sunt la fel de incapabile.

Cum spuneam, sun la RCS-RDS. O tanti picată din cer îmi recită oferta veche, cu activare gratuită şi trafic facturat cu 10 eurocenţi/MB. Zic eu că e oferta veche, ea zice că e singura ofertă pe care o ştie. Revin peste o oră, dau peste un nene. Îi explic că mă interesează oferta nouă, despre care scrie în presă că intră în vigoare de la 1 august. Nu ştie despre ce vorbesc. Începe să se bâlbâie şi îmi spune că ei n-au fost anunţaţi despre nici o altă ofertă.

Read More »ÃŽncepând de azi, RCS-RDS oferă internet gratuit pe telefonul mobil. AngajaÅ£ii nu ÅŸtiu nimic, bloggerii nu verifică


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.