Skip to content

mobile123 – păreri

  • by

UPDATE 12.09.2011 – Între timp magazinul a dispărut, deci recomandarea mea se cam anulează. Păcat.

De când am scris despre dorinţa de a achiziţiona o tabletă Samsung Galaxy Tab de la un magazin online serios, am început să primesc vizitele celor care caută, ca şi mine la momentul ăla, date despre unele dintre magazinele pomenite acolo. În principal despre mobile123.ro, un magazin cu preţuri mai mult decât rezonabile, de fapt chiar magazinul de la care am cumpărat până la urmă tableta. Căutarea cea mai des întâlnită dă şi titlul acestui articol: mobile 123 – păreri. Să ne dăm cu părerea despre ei, zic.

Cum spuneam şi în articolul scris imediat după achiziţie, am luat tableta de la mobile123.ro. Toate bune, aşa cum spuneam şi acolo: preţ decent, livrare promptă, produs sigilat şi în perfectă stare, factură pe firmă şi certificat de garanţie. Numai că, după doar două săptămâni de butonat, s-a stricat tableta. Din vina mea, bineinţeles, am vrut să fac update la Android şi mi-a dat cu virgulă. Moartă şi neîngropată, se încarca numai logo-ul Galaxy Tab şi atât.

M-am chinuit eu vreo două zile s-o recuscitez, crezându-mă vreun reanimator de produse Samsung, până când am realizat că e mai bine să-i las pe-ăia care se pricep să execute operaţiunea asta. Aşa că am dus tableta la service-ul autorizat de vânzător (de magazinul online, nu de Samsung) s-o repare în caz de ceva. Undeva pe lângă Zvon Cafe de pe Bulevardul Decebal, în sectorul 3.

Mi-au luat oamenii tableta în primire şi m-au trimis acasă, urmând să mă cheme să ridic agregatul când era din nou în stare de funcţionare. Bineînţeles că eu, disperat fiind să recuperez my precious, am sunat de 2-3 ori pe zi timp de 3 săptămâni, cât a durat toată operaţiunea. A durat atât pentru că au trimis-o inclusiv la service-ul autorizat Samsung, atât de mucificată era.

După cele trei săptămâni foooaaarte lungi, mi-a fost înlocuit gadgetul. Un Samsung Galaxy Tab nou-nouţ i-a luat locul celui care nu mai voia să se trezească din somnul cel veşnic în care-l cufundasem cu bună ştiinţă. Sau din neştiinţă. E, tableta asta nouă merge parfum, i-am făcut şi upgrade la soft, n-am absolut nicio problemă cu ea. Mi-am schimbat chiar şi părerea despre Galaxy Tab, considerându-l un gadget destul de util, mai ales pe budă. Şi rapid, ceea ce primul Tab nu prea era.

Ce-am învăţat din această nefericită, dar cu happy end (!) întâmplare? Că prima tabletă, deşi nouă şi sigilată, era, probabil, mai bolnăvicioasă din fire. Şi că ar trebui să fiu mai atent când mă apucă upgrade-urile şi alte fiţe. Dar, mai ales, am învăţat că magazinul pomenit în acest articol este unul serios, din moment ce mi-a fost preluată tableta în service, întoarsă pe toate părţile pentru a fi resuscitată şi chiar înlocuită dacă nu a putut fi reparată. În fond, cam asta contează la un magazin online (şi nu numai), zic eu: produsele să fie noi şi de calitate, însoţite de factură şi certificat de garanţie şi să beneficieze de garanţia aia şi faptic, nu numai pe hârtie. Restul, cum ar fi showroom-urile de fiţe şi raportările de vânzari record la hectar contează pentru alţii, eu sunt ceva mai practic.

Aşadar, în urma acestei experienţe cu final fericit şi până la proba contrarie, recomand mobile123.ro. Şi gratis, nu m-a plătit nimeni sa scriu rândurile astea. Bine, n-ar fi rău dacă mi-ar da ceva produse la butonat, dar mă îndoiesc că se va întâmpla. Stimaţi goagălnauţi, cumpăraţi cu încredere de la ei şi eventual lăsaţi un comentariu mai jos, ca să mai aflăm şi alte păreri.

articol sponsorizat de mama lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, patroana gadgeturilor cu touchscreen


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail