E plin internetul de poze cu maşini parcate aiurea, chiar şi pe-aici au apărut. Asta pentru că românul posesor de maşină e, în general, egoist. După el potopul, fie că e în trafic sau parcat. A prins loc pe banda a doua şi urmează să facă stânga 15 străzi mai încolo? Nu se dă la o parte nici mort, chiar dacă merge cu 30 la oră. A prins parcarea mai liberă la hypermarket? Nu se mai chinuie să parcheze maşina frumos, între dungile trasate special pentru a vedea unde s-o bage, o lasă cum se nimereşte. Sau o pune special în aşa fel încât să nu poată fi înghesuit prea tare de alte maşini, să aibă omul loc când încarcă sarsanalele în portbagaj.

Cum spuneam, e plin internetul de poze de-astea. Chiar şi pe unde nu te aştepţi, adică în anunţurile cu oferte de locuri de muncă. Or fi vrut să sugereze, foarte subtil, că le trebuie angajaţi tupeişti care să trântească magazinele mobile de-a curmezişul parcărilor, ocupând cât mai multe locuri posibile şi eliminând, astfel, orice concurenţă? Concurenţa lor fiind, evident, bişniţarii şi ţiganii care nu vor să plătească tarabe-n pieţe, restul comercianţilor vând civilizat, în magazine sau în alte locuri special amenajate. Sau poate sloganul “mereu în drumul tău” înseamnă că se pun efectiv în drum, blocând parcări, intrări în clădiri şi ce se mai nimereşte prin zonă?

 

Ruşine, Dinu Patriciu! Nu aşa se parchează o maşină, fie ea şi tarabă ambulantă cu pretenţii de magazin.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

12 Comments

Ana · 28 Iunie, 2011 at 17:05

hahaha, a parcat pe 4 locuri :)))

Laurentiu Horubet · 29 Iunie, 2011 at 10:39

Servus

Frate-miu e politist la rutiera si-i arde pe unde-i prinde. Pe ei si pe taximetristi :).

Pana una alta, ma indoiesc eu ca trainingurile de customer care ale grupului Mercadia (din care face parte si MIC.RO) cuprind sectiunea “reglemantarile in vigoare privind parcarea”.

Mersi

claus · 29 Iunie, 2011 at 11:02

Pana una-alta, aveam senzatia ca intelegi mistourile. Merci.

Ionut Dragu · 29 Iunie, 2011 at 11:17

Din categoria – Fix bambucea baiatu`

Laurentiu Horubet · 29 Iunie, 2011 at 11:37

:)) Am înțeles măi miștourile. Nu pot trăi fără ele :) Voit am dat o notă de seriozitate, pentru că le cunosc programele de instruire.

Of of, măi măi

Luisa · 29 Iunie, 2011 at 16:18

El doar respecta sloganul: Mereu in drumul tau! Sa se dezica de la slogan????

Șerban · 30 Iunie, 2011 at 02:40

Hai să mă bag și eu cu bocancii în articolul ăsta și să îți spun că imaginea – atenție!! urmează să citesc din proști – prezintă urme de procesare digitală.

Clădirea din spate este efectul unui rendering. Mașina e pusă acolo de un grafician prost.

Acum nu mă înțelege greșit! Poate or parca ei aiurea(.eu) :) dar, din câte știu, sunt foarte bine educați și instruiți. Personal, angajații de la MIC.RO mi se par niște exemple de oameni cu o conduită adecvată pentru toți cei care vor să-și vândă marfa.

Succesuri! :)

claus · 30 Iunie, 2011 at 02:49

Nu conteaza cine-a pus masina si cum parcheaza ei, eu vad ca in poza ocupa minim 4 locuri de parcare. O idee proasta, dupa parerea mea, sa-ti faci reclama avand caruta trantita in drum dupa cum a nimerit graficianul.

ManFred · 30 Iunie, 2011 at 05:10

A parcat-o romaneshte graficianul vostru.

ramram · 7 Iulie, 2011 at 18:51

poza este reala (poate prelucrata) iar cladirea din spate este chiar sediul mic.ro -cubic center.. deci e pe terenul lor. nu zic nimic despre celelalte….

Iulia · 15 Iulie, 2011 at 08:16

Eu cred ca de la “Mereu in drumul tau”, ala, li se trage. Doar ca as adauga si un “atunci cand nu ai nevoie”, ca de cate ori chiar mi-as fi luat ceva intr-o zona in care nu prea dadeai de magazine (a nu se intelege in mijlocul campului, vorbim despre Bucuresti), nu prea am dat de ei.

Ionuţ · 10 August, 2011 at 01:07

Câtă vreme se află într-o parcare privată, cu derogare de la administraţia imobilului, pot s-o parcheze şi atârnată cu capu-n jos de clădire. Cu alte cuvinte: la mine în casă nu e ca la tine în faţa blocului. ;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail