Skip to content

Iunie 2011

FOTO EXCLUSIV: Primul telefon Nokia cu Windows Phone 7!

Redacţia cotidianului  săptămânal de ştiinţă şi tehnică aiurea.eu a pus mâna pe prima imagine cu primul telefon Nokia dotat cu Windows Phone 7. Handsetul (cc @mobilissimo), care va fi construit pe şasiul unui telefon de mare succes în rândurile hackerilor wannabe, Nokia 1100, va avea ecran, butoane, carcasă de plastic… Read More »FOTO EXCLUSIV: Primul telefon Nokia cu Windows Phone 7!

Regele sau frunza?

Întâiul beţiv al ţării, preşedintele (cu P mic) de C.A.P. Traian Băsescu, s-a făcut de mândru rahat aseară laBe 1 TV declarând că Regele Mihai I a fost o slugă a ruşilor care a comis un act de trădare când a abdicat. S-a făcut de rahat, zic, pentru că ăsta nu… Read More »Regele sau frunza?

Unde se duc miresele când se fură

Pe Pasajul Basarab, mai nou. Palmierii lui Piedone şi studioul OTV are so last decade, cum ar zice francezul.   (scuzaţi calitatea, poza e scoasă dintr-un film senzaţional de mişcat, dar HD 720p!)

Precizare pentru de la A la Z-listeri, femeia de serviciu de la bloc, pisica de la ghenă şi vecinul de la 4

Porcăiala când îmi vine, scriu pe blog, aci, la mine. Nu comentez prin alte părţi despre cât de inteligent/urât/nefmutut e unul sau altul. De fapt, nu prea mai comentez pe bloguri de vreun an-doi. Nici după articolul de mai jos, cu sfaturile către zeităţi, n-am comentat pe nicăieri. Excepţia e… Read More »Precizare pentru de la A la Z-listeri, femeia de serviciu de la bloc, pisica de la ghenă şi vecinul de la 4

Studia-v-aş înaintările

Cununie religioasă. Ea, blondă despletită şi sălbatică, dotată cu înaintări interesante şi libere de sutien. Sfârcurile la înaintare, bineînţeles. Tari, că în biserică e mai răcoare. Se plimba zâmbind şi întorcându-le admiratorilor priviri languroase. Nunta propriu-zisă, la cârciumă.  Aceeaşi blondă, parcă şi mai sexy. A schimbat două toalete, a dansat… Read More »Studia-v-aş înaintările


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.