Skip to content

Iunie 2011

FOTO EXCLUSIV: Primul telefon Nokia cu Windows Phone 7!

RedacÅ£ia cotidianului  săptămânal de ÅŸtiinţă ÅŸi tehnică aiurea.eu a pus mâna pe prima imagine cu primul telefon Nokia dotat cu Windows Phone 7. Handsetul (cc @mobilissimo), care va fi construit pe ÅŸasiul unui telefon de mare succes în rândurile hackerilor wannabe, Nokia 1100, va avea ecran, butoane, carcasă de plastic… Read More »FOTO EXCLUSIV: Primul telefon Nokia cu Windows Phone 7!

Regele sau frunza?

ÃŽntâiul beÅ£iv al ţării, preÅŸedintele (cu P mic) de C.A.P. Traian Băsescu, s-a făcut de mândru rahat aseară laBe 1 TV declarând că Regele Mihai I a fost o slugă a ruÅŸilor care a comis un act de trădare când a abdicat. S-a făcut de rahat, zic, pentru că ăsta nu… Read More »Regele sau frunza?

Unde se duc miresele când se fură

Pe Pasajul Basarab, mai nou. Palmierii lui Piedone şi studioul OTV are so last decade, cum ar zice francezul.   (scuzaţi calitatea, poza e scoasă dintr-un film senzaţional de mişcat, dar HD 720p!)

Precizare pentru de la A la Z-listeri, femeia de serviciu de la bloc, pisica de la ghenă şi vecinul de la 4

Porcăiala când îmi vine, scriu pe blog, aci, la mine. Nu comentez prin alte părÅ£i despre cât de inteligent/urât/nefmutut e unul sau altul. De fapt, nu prea mai comentez pe bloguri de vreun an-doi. Nici după articolul de mai jos, cu sfaturile către zeităţi, n-am comentat pe nicăieri. ExcepÅ£ia e… Read More »Precizare pentru de la A la Z-listeri, femeia de serviciu de la bloc, pisica de la ghenă ÅŸi vecinul de la 4

Studia-v-aş înaintările

Cununie religioasă. Ea, blondă despletită ÅŸi sălbatică, dotată cu înaintări interesante ÅŸi libere de sutien. Sfârcurile la înaintare, bineînÅ£eles. Tari, că în biserică e mai răcoare. Se plimba zâmbind ÅŸi întorcându-le admiratorilor priviri languroase. Nunta propriu-zisă, la cârciumă.  AceeaÅŸi blondă, parcă ÅŸi mai sexy. A schimbat două toalete, a dansat… Read More »Studia-v-aÅŸ înaintările


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.