Skip to content

Un produs senzaţional

Am în teste un produs senzaţional, extrem de rar în România. Încerc, pentru câteva zile, sa-l utilizez la maxim şi să-i constat toate calităţile şi toate defectele. Voi pune accentul, bineînţeles, pe beneficiile pe care mi le aduce utilizarea zilnică a unui astfel de produs, dacă există vreunul. După cât e de rar, aş zice că aduce numai dezavantaje, de-aia nu mai prinde la populaţie. Este vorba despre bun simţ.

Voi începe prin a-mi saluta toţi vecinii când trec pe lîngă ei, chiar dacă mulţi nu mă salută înapoi. Salută numai ăia bătrâni, tineretul e ocupat cu alte chestii: una îşi ţine bichonul în lesă, îmbiindu-l să se pişe chiar în dreptul semnului “interzis cu animalele de companie”, altul e cu căştile în urechi şi fredonează melodia pe care o ascultă (ceva Paraziţii sau BUG Mafia, îi tot dă zor cu “băga-mi-aş pula” ). Voi saluta şi un alt vecin care, deşi pare cel mai exasperat de ăia care aruncă diverse mizerii în faţa blocului, îşi parchează mereu chiştoacele pe maşina mea, direct de la balcon. Are ţintă omul, le pune exact între ştergătoare. Îi voi saluta pe toţi, după cum spuneam. Chiar şi pe traficantul de droguri (aşa vorbeşte lumea) care-ţi aruncă nişte priviri de-a dreptul ucigătoare când trece pe lângă tine. Ucigătoare la propriu.

Revin cu detalii în câteva zile. Unboxing n-am făcut, pentru că bunul simţ nu e chiar ceva fizic, palpabil. Mai ales în România.


Citeste si...

9 thoughts on “Un produs senzaţional”

 1. Cred ca vei vorbi singur in continuare. Oamenii sunt prea ocupati pentru… politeturi.

 2. Ce-i ala bun simt? Mie mi se pare ceva firesc sa-i salut pe toti pe care cica ii cunosc (de vecini e vorba). Ca ei nu ma saluta, e altceva, dar macar sunt eu cu inima impacata ca am incercat.

  Se mai intampla sa nu-i observ prin oras, ca poate-i aglomerat si nu stau sa caut vecini in jur, dar stiu sa-mi cer scuze cand e nevoie.

  Astea-s chestii pe care eu le consider esentiale. Le-am invatat de mic si le folosesc.

 3. Puțin pe lângă articol, tre’ să zic că Paraziții nu au doar melodii în care-și bag/scot. Ah, stereotipuri :)

 4. @Florea Cristian: bun simt e chestia aia pe care n-o ai cei care nu raspund la salut, cei care-s lasa animalele sa faca pishu acolo unde e interzis, nenea care-mi arunca mizerii pe masina, aia care arunca gunoiul de la balcon…

  @Alex: logic ca au. nu era vorba de niciun stereotip, pe vremea cand ascultam eu frecvent Parazitii si BUG nu prea aveau altceva. stii tu, aia batrani dau mereu exemple de “pe vremea lor”.

  PS: bine ca ai comentat aici, mi-am adus aminte de leapsa aia :)) o onorez azi.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.