Skip to content

Un produs senzaţional

Am în teste un produs senzaţional, extrem de rar în România. Încerc, pentru câteva zile, sa-l utilizez la maxim şi să-i constat toate calităţile şi toate defectele. Voi pune accentul, bineînţeles, pe beneficiile pe care mi le aduce utilizarea zilnică a unui astfel de produs, dacă există vreunul. După cât e de rar, aş zice că aduce numai dezavantaje, de-aia nu mai prinde la populaţie. Este vorba despre bun simţ.

Voi începe prin a-mi saluta toÅ£i vecinii când trec pe lîngă ei, chiar dacă mulÅ£i nu mă salută înapoi. Salută numai ăia bătrâni, tineretul e ocupat cu alte chestii: una îşi Å£ine bichonul în lesă, îmbiindu-l să se piÅŸe chiar în dreptul semnului “interzis cu animalele de companie”, altul e cu căştile în urechi ÅŸi fredonează melodia pe care o ascultă (ceva ParaziÅ£ii sau BUG Mafia, îi tot dă zor cu “băga-mi-aÅŸ pula” ). Voi saluta ÅŸi un alt vecin care, deÅŸi pare cel mai exasperat de ăia care aruncă diverse mizerii în faÅ£a blocului, îşi parchează mereu chiÅŸtoacele pe maÅŸina mea, direct de la balcon. Are Å£intă omul, le pune exact între ÅŸtergătoare. ÃŽi voi saluta pe toÅ£i, după cum spuneam. Chiar ÅŸi pe traficantul de droguri (aÅŸa vorbeÅŸte lumea) care-Å£i aruncă niÅŸte priviri de-a dreptul ucigătoare când trece pe lângă tine. Ucigătoare la propriu.

Revin cu detalii în câteva zile. Unboxing n-am făcut, pentru că bunul simţ nu e chiar ceva fizic, palpabil. Mai ales în România.

9 thoughts on “Un produs senzaÅ£ional”

 1. Cred ca vei vorbi singur in continuare. Oamenii sunt prea ocupati pentru… politeturi.

 2. Ce-i ala bun simt? Mie mi se pare ceva firesc sa-i salut pe toti pe care cica ii cunosc (de vecini e vorba). Ca ei nu ma saluta, e altceva, dar macar sunt eu cu inima impacata ca am incercat.

  Se mai intampla sa nu-i observ prin oras, ca poate-i aglomerat si nu stau sa caut vecini in jur, dar stiu sa-mi cer scuze cand e nevoie.

  Astea-s chestii pe care eu le consider esentiale. Le-am invatat de mic si le folosesc.

 3. PuÈ›in pe lângă articol, tre’ să zic că ParaziÈ›ii nu au doar melodii în care-È™i bag/scot. Ah, stereotipuri :)

 4. @Florea Cristian: bun simt e chestia aia pe care n-o ai cei care nu raspund la salut, cei care-s lasa animalele sa faca pishu acolo unde e interzis, nenea care-mi arunca mizerii pe masina, aia care arunca gunoiul de la balcon…

  @Alex: logic ca au. nu era vorba de niciun stereotip, pe vremea cand ascultam eu frecvent Parazitii si BUG nu prea aveau altceva. stii tu, aia batrani dau mereu exemple de “pe vremea lor”.

  PS: bine ca ai comentat aici, mi-am adus aminte de leapsa aia :)) o onorez azi.

 5. Ar trebui să mai asculți și acum, moșule -dacă îmi permiți impertinența- :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.