Skip to content

Un HTC de senzaţie

Supărat rău nenea Arhi, dar eu unul m-aş mai gândi. Deşi am vândut HTC Desire şi am trecut pe Nexus S, Sensation ăsta m-ar putea face oricând să mă întorc la haştecisme. Mai ales dacă l-aş primi cadou.


Citeste si...

9 thoughts on “Un HTC de senzaţie”

 1. Nexus S este un Galaxy S pentru taranii care vor sa para developeri si sunt dispus sa plateasca pentru asta.

 2. M-a costat mai putin decat un Galaxy S si se misca mult mai bine decat el. Argumenteaza, te rog, asa pot sa zic si eu ca aia care se semneaza 3310 sunt doar niste trolli.

 3. Poate am fost cam acid,dar asta a fost impresia mea. Din ce am vazut eu era mai scump si inferior Galaxy-ului,nu avea Gorilla Glass,avea o versiune inferioara de Bluetooth,nu avea slot SD. Ce inseamna se misca mai bine? Poate e din cauza Gingerbreadului.

 4. Am uitat sa mentionez,am inteles ca exista o versiune de Nexus cu ecrand Super-LCD in loc de SUPER-AMOLED.Major flaw.

 5. Depinde ce intelegi prin inferior. Eu prefer, in locul filmarii HD, ultima versiune de Android venita direct de la Google si fara porcarii ca TouchWiz. Se misca mai bine inseamna, pentru mine, ca raspunde rapid la comenzi si nu se blocheaza. Eu l-am luat pentru motivele-astea, acum dac-oi fi taran, asta e.

  Are si Nexus S bubele lui, cand adun suficiente o sa le pun intr-un text.

 6. Da,am cam exagerat cu taranii. Toata lumea lauda S Amoledul,cat de inferior este S Lcd-ul in realitate?

 7. Din ce am vazut eu, S-AMOLED are culori mai vii, negrul e negru taciune si alte de-astea. Chiar as vrea sa fac o comparatie intre un Nexus S cu S-AMOLED si unul cu S-LCD. Sunt convins ca diferentele nu-s foarte mari.

  Cu ecranul de pe HTC Desire statea altfel treaba. La soare nu mai vedeam nimic, in jocuri sau filme nu avea claritatea pe care o are asta, culoarea negru era un gri spalacit ca la tricourile negre chinezesti.

  Una peste alta, eu n-as mai fi dat 400 de lei in plus ca sa iau un Nexus cu S-AMOLED, dar daca avea ecranul de pe Desire nu l-as fi luat deloc.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.