Skip to content

Câteva chestii pe care le fac de bunăvoie şi nesilit de nimeni

Mai exact, zece chestii pe care le fac de bunăvoie şi fără să cer nimic în schimb, zice leapşa de la Alex, pe care o onorez după 100 de ani. Sincer să fiu, zece care să nu sune a reclama TV la angelica-mi făptură n-am găsit, aşa că le pun şi pe alea siropoase:

 1. Ajut pe toată lumea care mă solicită, fie că e vorba de online sau offline. Nu cer niciodată nimic în schimb, de-aia sunt sărac ÅŸi fără succes la Bianca lu’ Bote. Soarta, deh.
 2. Stau cam mult pe budă, dar niciodată nu i-am cerut să aibă orgasm. E de ajuns că mă suportă, n-aş putea să-i pretind să se şi simtă bine.
 3. Recomand tuturor să se lase de fumat. Dacă eu am putut, după 20 de ani, sigur poţi şi tu, blabla, alea. Nu-mi cere nimeni sfatul ăsta, dar nici eu nu cer nimic în schimb. Nici măcar înjurăturile pe care mi le iau.
 4. Înţep, ca un scorpion ce mă aflu, atunci când găsesc pe cineva care merită înţepat. În general subtil, ca să se prindă numai oamenii fini ca ElLunes, dar mai dau şi cu bâta-n baltă. Nu cer să mă înţepe nimeni la schimb, dar mai păţesc şi de-astea.
 5. Dacă ştiu că stai prost cu minutele pe telefonul mobil, îţi închid şi te sun eu înapoi. Bineînţeles, sunt şi situaţii în care nu mai reuşesc să te prind, pentru că te-a sunat altcineva între timp, dar ne găsim până la urmă. Când mă suni tu iar.
 6. Zic întotdeauna ca mine, nu ca nevasta, dar fac întotdeauna ca ea. După ce fac scandal însă, ca să se vadă cine e cocoşul în casă.
 7. Nu refuz niciodată o dominşoară/doamnă care vrea să facă sex sălbatic cu mine, dacă arată beton şi e discretă. Oops, stai că aici cer ceva înapoi: discreţie :D
 8. Butonez toată ziua telefoanele fără să am pretenţia să mă butoneze nimeni. OK, nimeni în afară de frumoasele de la punctul 7.
 9. Înjur în trafic. Mormăit, în barbă, sau zgomotos, răstindu-mă la parbriz. Nu pretind niciodată să fiu înjurat înapoi, dar o păţesc frecvent.
 10. Raspund la lepşe blogosferice fără să le pasez mai departe.

Mulţumit, Alex?

9 thoughts on “Câteva chestii pe care le fac de bunăvoie ÅŸi nesilit de nimeni”

 1. La 4 si 5 ma recunosc si pe mine. La cele cu gagici nu mai rezonez cu tine, poate daca mi-oi schimba orientarea sexuala. Pe 6 pot s-o adaptez: zic ca mine, fac ca mine- dar dau impresia ca am facut ca el! :P Incearca si tu! ;)

 2. A trebuit sa ma abonez la email ca sa mai scrii si tu ceva :))

  Eu spal vase, fac curat, mai gatesc din cind in cind nesilit si de bunavoie. A, si duc si gunoiul.
  Nu mai injur atit de des in trafic.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.