Skip to content

Vine o vreme…

… când tre’ să mai faci o schimbare, două, ca să-ţi vină să intri măcar tu pe blog. Mai o temă nouă, mai o femeie goală… ceva, acolo, să miroasă a nou. Eu mă gândesc la domeniul web. N-ar suna mai bine claudiu.co, să zicem, decât aiurea.eu? Aş fi tot eu, tot aiurea, dar parcă ar mai lăsa loc şi la o idee-două mai serioase. O butoneală de telefon, o aplicaţie pentru Android, o părere mai serioasă despre o chestiune la fel de serioasă, o măslină mai verde. Astea toate printre aiurelile obişnuite, că doar nu m-oi schimba acum, la bătrâneţe, dacă n-am fost în stare toată viaţa. Şi abordate în acelaşi stil aiurea, bineînţeles.

Ce zici? M-ar coafa o schimbare de domeniu sau ţi se rupe-n paişpe, ca şi până acum, de ambalajul aiurelilor mele? :D

Fără legătură cu rândurile de mai sus, o piesă care-mi face pielea mai de găină decât a Andrei Măruţă. A, şi un P.S.: pe Twitter rămân @aiurea până la adânci bătrâneţi. So say we all!

25 thoughts on “Vine o vreme…”

 1. Auzi? Tu ia de scrie. Poti sa-ti faci o tema si ca pe o foaie de hartie pe care sa scrii de mana. Mai conteaza? Cu atat mai putin domeniul.
  Deci, vorba ta, mi se rupe. Tu scrie… :)

 2. Acum un am ai sprijinit decizia foarte importanta de a alege cucuruz.com in loc de jorjh.com, iar acum e randul meu sa te impiedic din a face o mare greseala. Aiurea.eu ftw prietene!

 3. Te pregăteşti de ceva mai special? Nu cred că umbli la sporit traficul. Altfel nu înţeleg punerea problemei, întrebări de tipul ăsta pune până şi Manafu, voi ce credeţi despre?
  aiurea.eu e deja un brand, spre deosebire de twitter, blogul e mult mai aşezat. Dacă doreşti să intri în soşăl media, atunci trebuie să desparţi apele mai dihai ca Moise. Dacă doreşti să rămâi aşa cum eşti acum, stay foot.

 4. Nu ma pregatesc de nimic, ma gandeam la schimbarea domeniului din mai multe motive. Unul ar fi faptul ca e… aiurea sa ma prezint ca “ala de la aiurea.eu” cand iau, sa zicem, un telefon la butonat, cum s-a intamplat saptamanile trecute. Arat a om serios, chiar daca nu sunt :-)

  Altul ar fi ca poate vreau sa cer, din cand in cand, o parere si sa fiu luat in serios. Fiind aiurea e ceva mai greu. Bine, aici e vorba mai mult de Twitter, unde am zis ca raman aiurea. Ultima oara cand am intrebat ceva serios m-am ales cu mistouri, ceea ce era de asteptat, avand in vedere ca si eu procedez la fel.

  Oricum, avand in vedere ca blogul asta nu-l citesc decat putini oameni si nici macar nevasta-mea nu stie de el, ai dreptate: problema e pusa degeaba :))

 5. Nu pot vorbi din experienta dar ai putea sa iei claus.co si sa il faci un alter-ego serios al aiurea.eu. Acolo ai putea face partea de pareri, recenzii, idei serioase si pe aiurea sa ramai nebun.

 6. Ehe, daca era liber claus.co il luam fara sa stau pe ganduri.

  Nu tine la mine treaba cu 2 bloguri, am incercat-o in vreo 4 randuri. Scriu prea rar pt unul, daramite pt 2. In plus, aici sunt deja ceva abonati, n-am rabdare s-o iau chiar de la 0. Am ajuns deja departe, la 0,25 :))

  Era o doar o idee de schimbare a domeniului, ca sa mai fac loc printre aiureli si cate unei chestii mai putin aiurea. Cred ca ma las pagubas pentru moment, o mai clocesc nitel. Vreo 3-4 ani, asa. Sau m-apuc si aberez in notepad, acolo nu-mi trebe domeniu.

 7. In cazul asta, da, e nevoie de schimbare. Insa, cum ai spus si tu, mai putine aiureli, mai multa seriozitate, daca vrei publicitate (rima involuntara).

  PS. Scuze, am comentat si eu doar ca sa-mi las adresa blogului meu. Sunt si eu la inceput :-)

 8. Chiar daca m-ar interesa publicitatea, cine crezi ca ar cumpara asa ceva pe un blog de-al meu? :))

  Am avut un scurt moment de ratacire in care voiam sa ma cheme si pe net cum m-au botezat parintii. Mi-a trecut.

 9. Dar de ce sa nu cumpere? Uite, te inscrii frumos si la standout.ro si la spadadigital.ro si sunt convins ca o sa vina cineva la tine. La inceput timid, dupa care mai nesimtiti :-), dupa care si cu banii la ei :-)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.