Skip to content

WordPress pentru Windows Phone 7

Postat de pe WordPress for Windows Phone. Urmeaza clip.

Uoff, că bine e pe PC ÅŸi tare incomod pe telefon! După cum se înÅ£elegea, sper, din primul rând, m-am jucat cu WordPress pentru Windows Phone pe nenea Samsung Omnia 7 pe care l-am avut la butonat. Eu, unul, consider aplicaÅ£ia WordPress pentru mobil o unealtă bună pentru a aproba comentariile când nu eÅŸti pe lângă un PC/laptop. Cam atât. Sau, eventual, pentru scris pe fugă articole scurte când nu ai altă sculă la îndemână. Altfel e destul de incomod să scrii pe tastatură virtuală de pe ecranul de 3-4″, cel puÅ£in pentru mine.

E, pe WordPress pentru Windows Phone mi s-a părut şi mai greu, având în vedere că n-am reuşit să fac aplicaţia să se afişeze pe latura mare a ecranului (sper că vă place cum evit cuvinte de-alea străineze gen landscape). N-a vrut decât în picioare, de unde şi îndemânarea mea de orb bolnav de Parkinson care se vede în clip.

Aplicaţia arată însă mişto, în ton cu interfaţa Windows Phone, care trebuie să spun că m-a cucerit într-un final. Dac-aş putea da unul dintre telefoanele mele (HTC Desire şi iPhone 3GS) la schimb pe telefonul ăsta, poate aş face-o. Mai e ceva de lucru la OS, dar telefonul e superb, după părerea mea. Despre el însă în postul următor, aici am vrut doar să vorbesc un pic despre WordPress for Windows Phone.

Poţi publica/edita articole, pagini, comentarii, poţi insera poze, poţi vedea statistici (n-am introdus API key ca să fac proba). Pe scurt, poţi face cam tot ce faci şi cu celelalte aplicaţii WordPress pentru mobil. Diferenţele pe care le-am observat faţă de WordPress for Android ar fi doar 2: pe Android nu trebuie să introduci API key pentru statistici (probabil îl ia aplicaţia singură din setarile blogului) şi poţi adăuga poziţia geografică (geolocation, trăiască Dragos Mone pentru traducere) pentru articole. A doua mă interesează prea puţin, nu cred că e important dacă am scris articolul de pe buda mea de acasă sau de la munte.

Mai jos, un video filmat în timpul redactării (haha, redactarea lu” peÅŸte) primei părÅ£i a articolului. Poza cu pisica n-are nicio legătură cu WordPress, evident, dar îmi place cum a ieÅŸit. Plus că e făcută, bineînÅ£eles, cu Samsung Omnia 7.

Telefonul mobil Samsung Omnia 7 mi-a fost pus la dispoziţie întru butonare de către evoMAG. Trăiască bloggerul cu nişa cea mai mare din sud-estul Craiovei, Blogatu.

5 thoughts on “WordPress pentru Windows Phone 7”

  1. Am instalat şi eu WordPress pe un HTC Mozart cu Mango şi am butonat puţin aplicaţia, dar nu m-am încumetat să scriu un articol, mai ales că eu sunt nevoit să inserez cam multe screenshot-uri. :)))
    Dar pentru comentarii, ceva pe fugă şi mai ştiu eu ce, este OK, dar mai OK este pe o tabletă. :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.