Skip to content

Telefonule, foloseşte husă! #TitluriDeTabloid*

Apreciez în mod deosebit magazinele online care trimit gadgeturi în teste. Mai ales pe cele care, ca evoMAG, trimit jucărele de-astea şi bloggerilor de la periferie ca mine. Tocmai de-asta îmi permit o mică sugestie.

Telefonul pe care-l butonez zilele astea e nou. Nu era sigilat, se vede că a mai fost butonat de câteva mâini dibace înainte. Probabil e telefonul care a circulat pe la câţiva bloggeri în teste. Arată însă ca nou, ba chiar mai are ţiple pe alocuri (pe cameră, pe laterale, pe ecran; bine, aia de pe ecran se dă jos şi se pune la loc când termini de butonat, altfel nu te poţi bucura cum trebuie de superbul ecran Super AMOLED).

Una dintre condiţiile puse de magazin, dar şi de bun simţ, e să-l înapoiezi în aceeaşi stare, fără zgârieturi sau alte urme de folosire. Telefonul ăla costă nişte bani şi probabil va fi vândut la sfârşitul sesiunilor de butonat. Drept pentru care trebuie să mă port cu el de parc-ar fi un ou. Uşurel cu el în buzunar, să nu se spargă. Uşurel cu el pe birou, să nu se zgârie. Uşurel când îl scot să fac o poză, să nu-l scap. Emoţii la fiecare atingere, ce să mai. Dacă sărută asfaltul?

Sugestia pe care-mi permit s-o fac ar fi să trimită, nene, şi o husă odată cu telefonul. Eventual una de-aia din silicon, de 20-30-40 de lei, am văzut că au în ofertă. Sigur, aş putea să-mi cumpăr una, dar ce fac cu ea după cele câteva zile în care am telefonul la dispoziţie? N-ar fi mai simplu ca, odată cu aparatul, să circule pe la toţi butonacii şi o husă, care să fie dată eventual ca bonus când va fi vândut telefonul?

Fără supărare, sper, e doar o sugestie. Dacă nu mai primesc nimic la butonat, însă, o să ştiu de ce. :D

La cât e de mare, cred că s-ar potrivi şi o geantă de laptop pe post de husă. Am câştigat una zilele trecute pe Twitter, mă duc s-o încerc.

*twitteriÅŸtii ÅŸtiu de ce

 

1 thought on “Telefonule, foloseÅŸte husă! #TitluriDeTabloid*”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.