Skip to content

Samsung al şaptelea, împăratul smartfoanelor, în vizită la curtea lui @aiurea

Am băgat-o la mişto când m-a întrebat Blogatu dacă vreau să intru-n campania evoMAG:

Aş participa, dar nu mă interesează premiile, vreau doar produse în teste.

Şi produse în teste se făcură. Mă rog, deocamdată unul, dar a durat exact 5 zile de la discuţia asta şi până m-am trezit cu el acasă. Din care 2 nelucrătoare. Deci eu, prietenul blogatului, care-l înţeapă de câte ori are ocazia, am primit un produs în teste cu ajutorul lui. Cine-ar fi crezut?

Aşa că zilele astea mă joc cu un Samsung Omnia 7, pentru că telefonul ăsta l-am cerut. Eram curios ce ştie să facă Windows Phone 7, eu fiind posesor de HTC Desire (cu Android 2.3.3 în momentul ăsta) şi iPhone 3GS (am rămas la iOS 4.2.1 deocamdată, nu mă tentează jailbreakul tethered). Telefonul mi-a sărit în ochi pentru că e la promoţie, altfel aş fi cerut un HTC cu WP7. Am vaga bănuială însă că am făcut alegerea corectă.

Aşadar, Blogatu mi-a demonstrat că are simţul umorului. Îl avertizez însă că o să-l înţep la fel ca înainte, nu m-a cumpărat încă. OK, dacă mi-o trimite pe Iulia Vântur pentru un review mă mai gândesc.

Despre telefon un pic mai încolo, după ce-l butonez de-i dă sângele prin touchscreen. Păreri aiurea, de utilizator normal, nu de specialist în gadget-uri, bineînţeles.

9 thoughts on “Samsung al şaptelea, împăratul smartfoanelor, în vizită la curtea lui @aiurea”

  1. Meh, eu am scris un articol despre un telefon de pe evomag și cică trebuia să-mi dea un kit promoțional cu știu eu ce porcării. La 5 luni după ce l-am scris mi-a trimis un ceas d-ăla de-l iei de la ruși … hai mă …

  2. Exact la concluzia asta am ajuns si eu pana acum. Totul e de-a-ndoaselea pe WP7 asta. Nu reusesc nici macar sa-i activez conexiunea 3G.

  3. și nici măcar nu era adresa d-aici, din Spania. dacă i-o dădeam pe asta ajungea la paștele cailor :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.