Skip to content

P!nk de România n-are talent

Avea dreptate Mihai Petre, P!nk de România n-are talent deloc. Nu se compară cu maneliştii de apar pe la ProTV, oricum. Păi aşa se cântă la 17 ani, frate? Fără duşmani, fără bani de bani, fără accent de Ferentari?!


Citeste si...

13 thoughts on “P!nk de România n-are talent”

  1. nu, vocea e ok, n-am absolut nimic cu ea; singura chestie care m-a deranjat la fatuca asta sunt basinile pe care le are la 17 ani … si nu e inca vedeta; imagineaza-ti ce-ar fi daca ar fi SI “vedeta” :)

  2. Mie-mi plac pustoaicele cu atitudine. Iti vine sa le pui pe genunchi si sa le bati la poponet. Dupa ce implinesc 18 ani, evident.

  3. Pai normal ca are fite… si eu ii ziceam vreo 2 la mihai petre… a ajuns ruptul ala de dracula in semifinala… si la fata a dat x ca asa a vrut el… sa nu mai zic de a 3a semifinala…din toti a iesit pe locul 1 cel cu mingea? am ajuns o natie de rupti… de mancatori de seminte/

  4. auzi mai! ahhahah sa iei video asta sa ti-l bagi in c** aici e sonorizarea proasta si dupa transpiratia de pe fatza aveam febra 38.. eram ff blonava .. sigur teai holbat si la celelante si nai zis acelasi lucru dar ca sa te faci si u interseant ai postat asta pe net ! na .. bravo .. crezi k ma afecteaza? eu stiu ce talent am si cei care mau auzit stiu si ei.. asa ca .. fu** u !!! app si fitele sunt cu cine meritza.. nu sunt asa tot timp.. rock on _!_

  5. nici nu o cunoasteti, si nici nu cred ca stiti cum canta, si cel care a pus video asta ii un prost sau un om care nu stie ce vorbeste. Micul meu prieten de ce nu ai te ai uitat la mai multe clipuri cu ea. ca sa ai pt ce comenta……..

  6. Video asta a fost pus pe YouTube de o televiziune din Sibiu, iar cel care l-a postat aici a fost ironic si de fapt o apreciaza pe fata. Asa intelegeti, bai nene? Geez…

  7. ok, se poate intelege si ca e pus de un cocalar care nu are ce face, putea sa puna si el niste ghirimele la ,,nu” era mult mai ok si chiar era mai ironic……….

  8. “Nu se compară cu maneliştii de apar pe la ProTV, oricum. Păi aşa se cântă la 17 ani, frate? Fără duşmani, fără bani de bani, fără accent de Ferentari?!”

    ce vrei mai ironic de-atat?

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.