Skip to content

I’m at acasă la tine on Foursquare

Nu m-a atras niciodată Foursquare. Am înţeles că trebuie să strângi nişte badge-uri, să te faci mayor prin diverse locuri şi alte chestii de-astea cu nume cool şi englezeşti. Pe-afară o fi o şmecherie, cu reduceri obţinute la check-in şi alte chestiuni care să-ţi facă dependenţa de Foursquare mai aprigă, dar la noi cred că aproape toată lumea foloseşte absolut aiurea reţeaua socială respectivă. Şi-anume ca să verse pe Twitter sau Facebook check-in-urile în locuri banale, de parcă ar interesa pe cineva când sunt ei acasă şi când în parc sau călare pe muiere (la ea acasă).

TotuÅŸi, fiind la al doilea cont pe reÅ£eaua respectivă (pe primul l-am făcut de curiozitate ÅŸi l-am ÅŸters după o lună-două, pe al doilea l-am făcut ca să dau un check-in fals la o cârciumă unde tocmai făcuse check-in @eCostin, am zis că-l sperii; nu mi-a ieÅŸit), m-am gândit să încep ÅŸi eu să-l folosesc cum se cuvine. AÅŸadar, primul check-in absolut util ÅŸi interesant pentru toată lumea, anunÅ£at pe toate celelalte reÅ£ele sociale unde am cont, ar fi la obiectivul de mai jos. Åži, ca să fie treaba de folos pentru toată lumea care mai trece pe-acolo, aÅŸ adăuga ÅŸi un pont despre ce-am găsit bun (“leave a tip to let other people know what’s good“, zic):

“I’m at acasă la un nene, mânca-Å£i-aÅŸ (Acasa la mine:)))) ). Băi, are ăsta o ciorbă de burtă-n frigider,  niÅŸte mititei pe grătar ÅŸi o nevastă fierbinte-n pat, ceva de speriat! O să revin cu siguranţă. Poate ajung ÅŸi mayor într-o zi, când ÅŸi-o da seama nevastă-sa că-s mai bun decât el! PS: el nu-i acasă, evident.”

Ce ziceţi, aş folosi cum trebuie Foursquare încă de la primul check-in sau mai bine şterg şi contul ăsta?

4 thoughts on “I’m at acasă la tine on Foursquare”

  1. Bună nu va supărați Vă rog să mă ajutați să îmi șterg contul de pe foursquare pentru ca nu știu cum. Mi se pare cea mai mare prostie!! Mulțumesc mult de tot!!!

  2. Problema e ca nimeni nu citeste regulile. Sa zicem ca asta ar fi (oarecum) de acceptat. Nici eu nu le-am citit atunci cand mi-am facut contul.

    Exista si la noi cateva localuri care ofera “Specials” in functie de check-in, statutul de mayor etc., insa sunt foarte putine. Poate tocmai din cauza ca nu a existat o promovare in sensul asta. Eu m-am chinuit ceva timp sa conving angajatorul ca e bine sa aiba un loc “oficial” pe 4sq. M-am lasat pagubas.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.