Skip to content

Ce-aş fi fost dacă n-aş fi fost eu

Andi întreabă, io răspunde:

 • când eram foarte mic mă visam pilot de elicopter sau ceva pe-acolo. Bunică-mea mă păcălise că mi-a comandat un elicopter adevărat (ceva mai mic, însă) şi că urma să vină un nene să mi-l aducă şi să mă înveţe să-l pilotez. N-a venit nici până-n ziua de azi, dar îl felicit pentru asta. Acum 11 ani am zburat pentru prima oară şi nu mi-a mai trebuit de-atunci. Cred că i-aş introduce elicopterul pe din dos dac-ar apărea cu el la uşă acum.
 • când eram tot mic, dar ceva mai mare, mă visam adesea conducând o maşină de ultimă generaţie (Oltcit, gen, că alea erau ultimul răcnet atunci), având în dreapta cea mai draguţă colegă din clasă. Mi-e greu să-mi dau seama dacă mă visam un fel de Clyde care o plimba pe Bonnie, colega lui din clasa a treia, de-a lungul şi de-a latul ţării, sau doar un simplu şofer de taxi (poate chiar de limuzină), cert e că am visat de mic să conduc. Şi-acum mă liniştete câteodată să mă urc la volan şi să colind împrejurimile Bucureştiului, cu nevasta în dreapta, dar n-am făcut o carieră din asta. Şi nici nevasta nu e colega din clasa a treia. Am găsit-o pe Facebook, însă. Oare ce dracu-mi plăcea la ea?!
 • când m-am făcut mare, am realizat că atunci când eram mic nu visasem nimic concret referitor la cariera mea, fapt pentru care nici n-am ajuns nimic concret. Mă mai visez câteodată, însă, un neobosit călător în jurul lumii, explorând teritorii virgine şi dezvirginând băştinaşe la fel de virgine.

Mulţumesc pentru leapşa, să fie primită. M-am simţit onorat să răspund la ea şi m-aş simţi la fel de onorat dacă ar prelua-o şi Marieta. Şi cine mai trece pe-aici.

 

6 thoughts on “Ce-aş fi fost dacă n-aş fi fost eu”

 1. ”…explorând teritorii virgine şi dezvirginând băştinaşe la fel de virgine.” :)
  Mda, ar fi un scenariu/vis bun pentru o reclamă – cred că ar fi încântați cei de la Virgin Airlines Commercial(s) :)
  Mulțumesc pentru că n-ai oprit leapșa…

 2. Placerea a fost de partea mea. :-)

  Lucram la un moment dat cu un italian care avea niste povesti interesante despre fugarit diverse bastinase prin tari cu nume greu de pronuntat. Din pacate n-aveam nici PC pe vremea aia, daramite blog, si s-au pierdut prin cotloanele ramolite ale mintii mele.

 3. Eu nu incetez niciodata din vis.
  Si in cazul tau, cine stie, poate intr-o zi ai sa ai avionul- nu elicopterul tau :) personal in care sa te plimbi alaturi de sotie. :)
  Stii tu, niciodata sa nu spui niciodata! :)

 4. Nu-mi place sa zbor, slabe sanse sa ma pasioneze vreodata ceva care zboara. Poate vreo parapantista sexoasa, altceva nu :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.