Skip to content

Sunt un mister, ce twitterul meu

Dacă zice lumea bună că-i musai să scriem, zic s-o facem, căci a noastră va fi împărăţia Goagălului.

Nu ÅŸtiu cum se face că am ajuns să concurez cu tinerii ÅŸi frumoÅŸii twitteriÅŸti ai patriei noastre onlainistice pentru titlul mondial la categoria Mister Twitter. Am încercat să mă retrag, dar soarta mi-a fost potrivnică (sau organizatoarea ÅŸireată) ÅŸi m-am răzgândit. ÃŽn fond, sunt un mister, nu? Adică nu ÅŸtie nici dracu’ cine sunt, cum arăt ÅŸi ce caut eu în onlainul mioritico-blogosferic. Ar fi culmea să nu câştig. ÃŽmi pare rău că n-am notat răspunsurile date la întrebările puse de doamnele din juriu, le-aÅŸ fi scrijelit ÅŸi aici. Asta e, data viitoare.

Şi, de parcă nu era de ajuns participarea mea la Mr. Titter, am ajuns şi-n juriul Miss Twitter. Iarăşi habar n-am de ce, dar mi-au sticlit un pic ochii la gândul că o să mă holbez (virtual, desigur) la proeminenţele catindatelor în timp ce defilează (tot virtual) pe scenă. N-a fost să fie însă, nici măcar poze sexy nu ne-au trimis fetele. :( Asta e, avem porn destul pe net, oricum.

E, la concursul ăsta am avut eu onoarea să pun o întrebare. Cam aiurea, ce-i drept, dar chiar eram curios cine-o să răspundă în exact 140 de caractere la ea. Au făcut-o: kidha, Sabina Cornovac şi Oana Vio. S-au mai încadrat şi altele, ce-i drept, dar în fix 140 de caractere, cum specificasem când am pus întrebarea, au răspuns până acum doar cele trei. Atente, zic.

După ce au răspuns, degajate şi cu umor, la întrebările juriului, câteva dintre domnişoare ne-au adresat şi nouă câte una, aşa că mă conformez şi vin cu nişte răspunsuri. Aici, că de-aia am blog.

  • Sigina vrea să ÅŸtie ce mâncăruri preferate avem. A mea este… pasta carbonara, să zicem. Poate pentru că e singurul fel de mâncare pe care ÅŸtiu să-l fac. Sau ÅŸtiam, că nu l-am mai făcut de vreo 10 ani. BRB, mi s-a făcut poftă. (Pe locul 2, aproape la egalitate de puncte, ar fi salata boeuf, dar pe-aia habar n-am s-o fac. Plus că e cu maioneză, deci e câh.)
  • Oana Brătilă a pus o întrebare pe care mi-o puneam ÅŸi eu de câteva ori pe săptămână într-o vreme ÅŸi la care-mi răspundeam, bineînÅ£eles, afirmativ: Can I haz cheesburger? Până mi-a luat-o colesterolul razna, aÅŸa că o să-i răspund domniÅŸoarei în cauză scurt ÅŸi răspicat: NO! Pentru că colesterol ÅŸi alte grăsimi depuse prin locuri care-s mai frumoase (sau mai funcÅ£ionale) fără ele.
  • Oana Vio e curioasă cine credem că va câştiga concursul de renume mondial Miss Twitter. Eu zic că Blogatu, chiar dacă a fost exclus miÅŸeleÅŸte din concurs. Pentru mine el va fi întotdeauna adevărata Miss Twitter.
  • KirstDayy caută ceva idei pentru #petrecereaMissTwitter. Eu zic să se găsească un ÅŸponsor care să dea bere moca, după care să se organizeze un concurs de dat pe gât shot-uri de tequila, concurs care să se termine cu o comă alcoolică pentru câştigătoare. Oops, asta s-a mai făcut!
  • Miruna Sfia întreabă sec: Beer or a glass of wine? Eu zic la fel de (demi)sec, aÅŸa cum am răspuns ÅŸi la o întrebare pentru Mister Twitter: Sauvignon blanc.

Şi dacă tot suntem la capitolul Miss Twitter, să ştiţi că primesc mită pentru votul meu. În poze/filmuleţe sexy cu participantele, pe adresa TITSorGTFO coadădemaimuţă aiurea.eu. xoxo.

Aceasta fuse aberaţia zilei de azi la aiurea.eu. Vă mai aşteptăm pe la noi.

sursa foto

4 thoughts on “Sunt un mister, ce twitterul meu”

  1. Ei, hai ca m-ai suparat. Eu am fost atat de atenta la intrebarea ta si am raspuns in limita spatiilor legale, in timp ce tu nici nu mi-ai citit cu atentie intrebarea. Era: Cine credeti ca va castiga la #MisterTwitter?
    Astept inca raspunsul, nu ai scapat. ;;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.