Skip to content

Sunt un mister, ce twitterul meu

Dacă zice lumea bună că-i musai să scriem, zic s-o facem, căci a noastră va fi împărăţia Goagălului.

Nu ştiu cum se face că am ajuns să concurez cu tinerii şi frumoşii twitterişti ai patriei noastre onlainistice pentru titlul mondial la categoria Mister Twitter. Am încercat să mă retrag, dar soarta mi-a fost potrivnică (sau organizatoarea şireată) şi m-am răzgândit. În fond, sunt un mister, nu? Adică nu ştie nici dracu’ cine sunt, cum arăt şi ce caut eu în onlainul mioritico-blogosferic. Ar fi culmea să nu câştig. Îmi pare rău că n-am notat răspunsurile date la întrebările puse de doamnele din juriu, le-aş fi scrijelit şi aici. Asta e, data viitoare.

Şi, de parcă nu era de ajuns participarea mea la Mr. Titter, am ajuns şi-n juriul Miss Twitter. Iarăşi habar n-am de ce, dar mi-au sticlit un pic ochii la gândul că o să mă holbez (virtual, desigur) la proeminenţele catindatelor în timp ce defilează (tot virtual) pe scenă. N-a fost să fie însă, nici măcar poze sexy nu ne-au trimis fetele. :( Asta e, avem porn destul pe net, oricum.

E, la concursul ăsta am avut eu onoarea să pun o întrebare. Cam aiurea, ce-i drept, dar chiar eram curios cine-o să răspundă în exact 140 de caractere la ea. Au făcut-o: kidha, Sabina Cornovac şi Oana Vio. S-au mai încadrat şi altele, ce-i drept, dar în fix 140 de caractere, cum specificasem când am pus întrebarea, au răspuns până acum doar cele trei. Atente, zic.

După ce au răspuns, degajate şi cu umor, la întrebările juriului, câteva dintre domnişoare ne-au adresat şi nouă câte una, aşa că mă conformez şi vin cu nişte răspunsuri. Aici, că de-aia am blog.

  • Sigina vrea să ştie ce mâncăruri preferate avem. A mea este… pasta carbonara, să zicem. Poate pentru că e singurul fel de mâncare pe care ştiu să-l fac. Sau ştiam, că nu l-am mai făcut de vreo 10 ani. BRB, mi s-a făcut poftă. (Pe locul 2, aproape la egalitate de puncte, ar fi salata boeuf, dar pe-aia habar n-am s-o fac. Plus că e cu maioneză, deci e câh.)
  • Oana Brătilă a pus o întrebare pe care mi-o puneam şi eu de câteva ori pe săptămână într-o vreme şi la care-mi răspundeam, bineînţeles, afirmativ: Can I haz cheesburger? Până mi-a luat-o colesterolul razna, aşa că o să-i răspund domnişoarei în cauză scurt şi răspicat: NO! Pentru că colesterol şi alte grăsimi depuse prin locuri care-s mai frumoase (sau mai funcţionale) fără ele.
  • Oana Vio e curioasă cine credem că va câştiga concursul de renume mondial Miss Twitter. Eu zic că Blogatu, chiar dacă a fost exclus mişeleşte din concurs. Pentru mine el va fi întotdeauna adevărata Miss Twitter.
  • KirstDayy caută ceva idei pentru #petrecereaMissTwitter. Eu zic să se găsească un şponsor care să dea bere moca, după care să se organizeze un concurs de dat pe gât shot-uri de tequila, concurs care să se termine cu o comă alcoolică pentru câştigătoare. Oops, asta s-a mai făcut!
  • Miruna Sfia întreabă sec: Beer or a glass of wine? Eu zic la fel de (demi)sec, aşa cum am răspuns şi la o întrebare pentru Mister Twitter: Sauvignon blanc.

Şi dacă tot suntem la capitolul Miss Twitter, să ştiţi că primesc mită pentru votul meu. În poze/filmuleţe sexy cu participantele, pe adresa TITSorGTFO coadădemaimuţă aiurea.eu. xoxo.

Aceasta fuse aberaţia zilei de azi la aiurea.eu. Vă mai aşteptăm pe la noi.

sursa foto


Citeste si...

4 thoughts on “Sunt un mister, ce twitterul meu”

  1. Ei, hai ca m-ai suparat. Eu am fost atat de atenta la intrebarea ta si am raspuns in limita spatiilor legale, in timp ce tu nici nu mi-ai citit cu atentie intrebarea. Era: Cine credeti ca va castiga la #MisterTwitter?
    Astept inca raspunsul, nu ai scapat. ;;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.