Skip to content

Sunt blogger sau nu mai sunt?

Cum navigam eu liniÅŸtit pe internet, de la youporn la redtube ÅŸi înapoi, m-a lovit o senzaÅ£ie că am uitat ceva. Un sentiment ciudat, aÅŸa, ca atunci când ai uitat să tragi apa la budă ÅŸi nu-Å£i dai seama totuÅŸi ce-ai uitat. Până începe să miroasă…

Măi, să fie… ce-am uitat, neicuÅŸorule? Sunt în casă, deci nu contează dacă am uitat să mă închei la ÅŸliÅ£, pisicile mele nu se ruÅŸinează. Apa am tras-o mai devreme, când am twitterit de #pebuda, dar mă duc să verific. Nope, nu e de-acolo. ÃŽntreÅ£inerea am plătit-o zilele trecute, lumina o plătesc mâine, nevasta o iau mai încolo de la serviciu… CE-AM UITAT, MÄ‚I FRATE???

M-am mai perpelit aÅŸa vreo juma’ de oră până mi-am dat seama. De fapt, mi-am mai dat seama o dată, când mi-a făcut observaÅ£ie ăsta micu’ din cauză că s-a abonat degeaba la aberaÅ£iile mele blogosfleclice, dar am uitat iar între timp. Mi-am dat seama ce uitasem, zic: că am blog! Blog pe care-mi propusesem, pe la începutul anului, să postez măcar o dată la 2-3 zile, dacă tot plătesc domeniu ÅŸi hosting pentru el. N-a fost să fie, după cum se vede.

AÅŸadar, la ritmul în care public ceva pe-aici, sunt blogger sau nu mai sunt? Nu că aÅŸ fi fost vreodată…

6 thoughts on “Sunt blogger sau nu mai sunt?”

  1. De ce nu înveÅ£i pisicile să scrie? Ai lua ÅŸi un Nobel mai mititel ÅŸi am avea ÅŸi noi ce citi, că ai “îngheÅ£at în reader”

  2. bună idee, eu zic să începem o campanie pe twitter: Învățați pisicile să blogheze ! :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.