Skip to content

Românii au talent la întrebări

  • by

Am întrebat şi ieri pe Twitter dar n-am primit decât retweeturi şi niciun răspuns, aşa că reiau aici şi dezvolt un pic: câţi ar fi auzit de Susan Boyle în România dacă ăia de la Britain’s Got Talent ştergeau clipurile de pe YouTube ca ProTV?

Înţeleg, există contracte groase, trafic de făcut, ratecard de crescut, oameni de plătit şi treabă multă, dar atunci când ştergi clipurile urcate de diverşi pe YouTube mă gândesc că trebuie să pui ceva în schimb, pentru tot românul care-ar fi interesat de produsul tău. Cei din străinatate am înţeles că nu pot vedea clipurile de pe romaniiautalent.protv.ro. Bine, ei şi merită faze de-astea, doar l-au scos pe Băsescu preşedinte şi l-au făcut pe Geoană de cacao.

N-ar fi fost păcat să n-auzim de Susan Boyle? Sau de Costel Busuioc? Nu-i păcat să n-auzim decât noi, ăştia care mai avem televizoare şi abonament la cablu în Românica (am văzut că din ce în ce mai mulţi se laudă că au renunţat la ele), de Narcis Iustin Ianău?

Să nu-mi ziceţi că auzeam de Boyle de la televizor, am senzaţia că fără sursa YouTube şi televiziunile ar fi moarte în cazuri de-astea.

Britain’s Got Talent are canal oficial pe YouTube. Să fie din cauză că pe site-ul ITV, ca şi pe al ProTV, nu pot vedea clipurile cei din afara ţării sau pentru că un canal de promovare în plus nu strică? Sau poate englezii nu ştiu cum stă treaba cu new media şi păstratul unicilor în ograda proprie?


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail