Am întrebat şi ieri pe Twitter dar n-am primit decât retweeturi şi niciun răspuns, aşa că reiau aici şi dezvolt un pic: câţi ar fi auzit de Susan Boyle în România dacă ăia de la Britain’s Got Talent ştergeau clipurile de pe YouTube ca ProTV?

Înţeleg, există contracte groase, trafic de făcut, ratecard de crescut, oameni de plătit şi treabă multă, dar atunci când ştergi clipurile urcate de diverşi pe YouTube mă gândesc că trebuie să pui ceva în schimb, pentru tot românul care-ar fi interesat de produsul tău. Cei din străinatate am înţeles că nu pot vedea clipurile de pe romaniiautalent.protv.ro. Bine, ei şi merită faze de-astea, doar l-au scos pe Băsescu preşedinte şi l-au făcut pe Geoană de cacao.

N-ar fi fost păcat să n-auzim de Susan Boyle? Sau de Costel Busuioc? Nu-i păcat să n-auzim decât noi, ăştia care mai avem televizoare şi abonament la cablu în Românica (am văzut că din ce în ce mai mulţi se laudă că au renunţat la ele), de Narcis Iustin Ianău?

Să nu-mi ziceţi că auzeam de Boyle de la televizor, am senzaţia că fără sursa YouTube şi televiziunile ar fi moarte în cazuri de-astea.

Britain’s Got Talent are canal oficial pe YouTube. Să fie din cauză că pe site-ul ITV, ca şi pe al ProTV, nu pot vedea clipurile cei din afara ţării sau pentru că un canal de promovare în plus nu strică? Sau poate englezii nu ştiu cum stă treaba cu new media şi păstratul unicilor în ograda proprie?


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

13 Comments

sandman · 22 Februarie, 2011 at 08:57

Hai ca esti circotas. :)))

relansat · 22 Februarie, 2011 at 10:21

si cand te gandesti ca tre’ sa depui si ceva munca pentru a depista si sterge videoclipurile de pe youtube …

dojo · 22 Februarie, 2011 at 13:53

Da, penibilitate romaneasca.Orice emisiune de doamne-ajuta are canal pe youtube. Pentru ca asa are deschidere catre toata lumea. Cand se vorbeste despre emisiunea ta, inseamna ca te promoveaza lumea. Dar ProTV-ul inca mai are de invatat. Momentan copiaza ca prostanii emisiunile facute de altii, nu vezi ca nici juriul nu e in stare sa scoate ceva pe gura fara sa imite?

Costin · 22 Februarie, 2011 at 17:32

Dojo, imi poti spune, te rog, ce muncesti de felul tau? De curiozitate.

Moldovean cu blog · 22 Februarie, 2011 at 23:11

Nebun sa fii sa stergi asa ceva de pe youtube!

Mihai Voiculescu · 23 Februarie, 2011 at 11:37

ProTV-ul ar putea publica sau sa nu stearga chiar tot, asta daca am inteles eu bine ca clipurile accesate de pe siteul emisiunii sunt limitate doar la spatiul carpato-danubiano-pontic :)

Miştotică · 23 Februarie, 2011 at 18:18

Băi Claus, iar îmi dai cu traista’n cap. Te credeam om serios cu păr la cur. Cum să te uiţi la emisiuni din astea? În fond, de ce ai mai aprinde televizorul?

Valy · 23 Februarie, 2011 at 22:30

Ma …am inteles cum e treaba, dar trebuia sa aiba si ei un canal oficial. Numa’ zic. Si mai spun ca eu ca participant imi tot re-urc clipul cu “numarul” meu pe diferite site-uri. Nu de altceva dar am prieteni pe afara care vor sa vada…

claus · 23 Februarie, 2011 at 22:34

Asta ziceam si eu. Nu e asa de important daca ma uit eu sau nu.

fanel · 26 Februarie, 2011 at 12:41

Ce “stie” aia de la Youtube cine e ProTV?!?

Madalin Blidaru · 27 Februarie, 2011 at 23:02

Si eu imi pun aceeasi intrebare…

dojo · 28 Februarie, 2011 at 10:45

Am fost 10 ani redactor muzical la Analog Timisoara (7 ani) si Guerrilla Timisoara (3 ani – pe emisiunea logout). Acum sunt web designer full time si blogger :D

Richard · 28 Februarie, 2011 at 21:33

Evident ca le sterg, de ce sa faca banutu unii pe Youtube din munca manelistilor de la PRO? Pai ei trebuie sa promoveze talente, pe care sa le propulseze in curtea lor, sa manince si gura lor o piine.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail