… sa vezi cum te pocneste un bou, nenica.

Mai pe larg: ieri am avut de facut niste drumuri multe prin inghesuiala obisnuita atunci cand ninge/ploua. Cu masina, ca erau drumuri mai lungi. Moment in care mi-am adus aminte ca am si eu cont pe trafictube.ro si ca ar fi cazul sa adun oleaca de material ca sa ma bag in seama pe-acolo. Am montat camera din dotare pe bord si am plecat la treaba.

Bai, si la un moment dat mi-am adus aminte de clipul asta. M-a obsedat toata ziulica. “Neah”, zic, “io nu fac accident, ca se circula destul de incet din cauza vremii”. Si n-am facut pana aproape de destinatie, mai exact pana m-a mancat in cur sa pun benzina. Puteam s-o las pe azi, dar… ceasul rau, pisica 13. Sau Dacia Break.

Ajung la benzinarie si, inainte sa trag la pompa, zic sa demontez camera de pe bord, sa nu mi-o fure bagabontii. O inchid si cand dau s-o desfac din suport ma loveste un bou. Cu o Dacie Break, dadea sa iasa si nu m-a vazut in spatele lui. Era absolut normal sa nu ma vada, avea luneta plina de zapada si lenea cat China probabil, ca n-o curatase.

Da-te jos, scandal, plm, alea. Hai sa luam un formular de constatare amiabila. Luam, il completeaza ala gresit de 2 ori, ma enervez si zic sa mergem dracului acasa si s-o lasam pe azi. Intre timp m-am razgandit, e zgariata usurel pe bara si ala are asigurare la o firma de cacao, nu cred ca-mi vopsesc aia toata bara pt atata lucru. Am lasat-o balta, deci, ca masina fara zgarieturi nu s-a mai vazut in Bucuresti.

Da’ nu e ghinion curat, fratilor, sa opresti camera exact inainte sa te loveasca unul? Ca mai mult de-aia m-am ofticat, nu pentru ca m-a lovit :)) Ghinion si pentru el, il faceam vedeta pe interneti.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

7 Comments

razvanbb · 25 Februarie, 2011 at 18:06

Eu o las montata si pornita in benzinarie. Nu cred ca se risca cineva sa sparga geamul la masina ca sa fure o camera care filmeaza de fata cu alte camere care filmeaza (din benzinarie).

Eu le mai las pornite si in parcarile pazite :) :

http://www.trafictube.ro/cat-sufera-masina-mea-in-lipsa-mea/

claus · 25 Februarie, 2011 at 18:09

Asa trebuia sa fac si eu, dar… ceasul rau, ce sa mai zic. Ceasul rau si boul bou.

lucianB · 2 Martie, 2011 at 01:40

era fain sa fi avut cineva o alta camera in masina cu care sa filmeze cum te loveste ala dupa ce scoti camera :D

Serginho · 2 Martie, 2011 at 12:49

dacă tot ai demontat camera ce nu ai luat-o in mâna să filmezi? :))

vali23 · 2 Martie, 2011 at 23:26

moama ce iesea :))

claus · 2 Martie, 2011 at 23:36

Imi parea mie rau ca am oprit-o, dar totusi… primul impuls a fost sa ma dau jos si sa constat pagubele, nu sa filmez :D

neonu · 4 Martie, 2011 at 16:05

L-ai lasat sa scape prea usor.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail