Skip to content

Fetele de la ziarul Adevărul…

… ar trebui să se apuce de altceva. Cel puţin cele care scriu pe adevarul.ro, ziarul nu-l cumpăr. Serios, jurnalismul nu pare a fi pentru ele. Informaţii preluate de pe bloguri şi neverificate, urmate de modificări ale articolelor, ştiri despre iWater, apa de ploaie produsă, chipurile, de Apple (ambele articole scrise de aceeaşi duduiţă), aflăm, mai nou, că Leo Iorga are 46 de ani, deşi e născut în 1946. Sau că, deşi are doar 46 de ani, e născut în 1946. Ceva de genul. Sau om fi în 1992 şi nu mai ştiu eu pe ce lume trăiesc.

Oana, Ruxandra, nu mai erau, mami, locuri la şcoala de coafeze de v-aţi făcut ziariste? Zău că nu vă pricepeţi. Transformaţi naibii ziarul lui nea Dinu în Minciuna, din Adevărul, şi nu vă mai scapă nici tata Imre din ghearele lui.


Citeste si...

5 thoughts on “Fetele de la ziarul Adevărul…”

  1. De ar fi doar domniţele în cauză aşa încuiate… Din păcate, pe ziariştii cât de cât ( nu meseriaşi pt că sunt convins că n-avem aşa ceva) îi poţi număra cu un singur deget.

  2. Sunt niste jegosi cei de la conducere…am prietena ce a lucra la ei fotoreporter,si au dat-o afara pe motiv ca are doi copii …..i-a dat in judecata si a castigat!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.