Skip to content

Poveste de amor

Petronel si Petronela s-au cunoscut intr-o toamna. El tomnatic dupa varsta, ea tomnatica dupa preocupari, s-au lipit imediat. Pupaciuni, declaratii siropoase (ale lui mai mult smulse de ea decat rostite de bunavoie), plimbari prin parc sau cu masina. Ce mai, un inceput de amor turbat.

Petronel, om insurat, era oarecum rezervat in a merge mai departe. Bineinteles ca ar fi calarit-o non stop, dupa care ar fi luat-o de la capat, dar avea o retinere. Stia ca din momentul in care-si va introduce scarbavnicul madular in gogosica uda fleasca a Petronelei, viata lui de familist va cunoaste schimbari profunde. Mai exact, stia ca e prea fraier ca sa-si ascunda sentimentele pentru alta femeie, deci va fi prins de nevasta si linsat. Sau castrat. De inteles retinerile lui, nu?

Petronela, tanara si sprintara (desi cam babaciune dupa preocupari, cum spuneam), se flescaia toata in preajma lui Petronel. Ea, o domnisoara aproape virgina (facuse sex doar cu doi baieti pana la frageda varsta de 23 de ani, sau cel putin asa se lauda), simtea ca o ia razna cand era cu Petronel. Fremata toata, se uda de credea ca a facut pipi pe ea (a real squirter, dar inca nu stia), simtea nevoia sa-l mangaie tot timpul prin zonele cele mai intime. Si el nimic. Adica, ma rog, o pipaia si o framanta de ziceai ca lucreaza la Boromir si are comanda mare de cozonaci pentru Craciun, dar cand sa mearga mai departe, dupa cum era firesc, se oprea. Si Petronela turba.

Azi asa, maine asa… pana cand Petronela, teribil de incinsa si cu hormonii in clocot, exploda:

– Auz’ ma, tu ma iubesti?
– Da, fluturasul meu, cum sa nu! Te iubesc ca pe ochii din cap!
– Auz’ ma, da’ de dorit… ma doresti??
– Da, printesa mea indiana, cum sa nu! Mai ales cand nu suntem impreuna, mi-e un dor de tine…
– Auz’ ma, da’ de frumoasa sunt frumoasa?
– Da, iepuras mic, esti cea mai frumoasa!
– Auz’ ma? Da’ de sexoasa… sunt sexoasa sau nu mai sunt???
– Da, pasarica, esti cea mai sexoasa femeie pe care am cunoscut-o in viata mea!
– Atunci de ce mama dracului nu ma futi, ma, Petronele, ma? De ce, ma, nu vezi ca-s flescaita toata-n bratele tale? Nu simti ca-s uda pana-n strafundurile cele mai adanci ale fiintei mele? Nu simti ca-mi falfaie ala mic cum nu mi-a mai falfait vreodata???
– Ba da, scumpetea mea mica, simt, insa… am asa, o senzatie ca trebuie sa mai asteptam.
– Ce sa mai asteptam, ma, sa dau in clocot definitiv? Sa-mi pocneasca dracu’ ceva in mine asa de tanara? Sa ma scurtcircuitezi de tot, ma, Petronele? Fute-ma dracului odata! ACUM!
– Dar, mami, stii… acum n-am prezervativ!

Si-au mai tinut-o asa, ea ca nu e nevoie, el ca vai, dar nu se poate, daca ramai?, pret de inca vreun ceas. Dupa care Petronela, plina de spume si de alte zemuri prin diverse zone, i-a dat papucii. Definitiv, ca asa, la misto, se mai certasera ei. De 5-6 ori in ultimele 2 luni, nu mai mult.

Petronel, distrus si nenorocit pe viata, ajuns o epava umana si un handicapat emotional, s-a intors la nevasta. A redescoperit, incet-incet, ca viata dulce de familist e mult mai linistita decat cea de aventurier intre doua varste si s-a potolit. Dar era trist 24/7, mai ceva ca un serviciu clienti.

Petronela, inspumata si dornica de razbunare, a plecat in Spania. Acolo, bineinteles, s-a razbunat crunt, insirand toti masculii mai mult sau mai putin feroce pe care i-a intalnit. Mai vorbea cu Petronel pe mess, cand i se facea dor de tara. El suspina adanc, ea insira emoticoane triste, dar in final au depasit momentul. Pana la urma ea s-a maritat prin tari straine si, ca o femeie respectabila ce devenise, si-a schimbat ID-ul de mess. Asa au incetat si sesiunile lor de chat cu suspine si emoticoane triste.

A uitat de profilul de Facebook, insa. Sau n-a vrut sa-l schimbe, fiind ferm convinsa ca Petronel nu putea fi Giancarlo, italianul care-i facea avansuri la un moment dat, in timp ce-i trimitea vaci in Farmville si truse medicale in Treasure Island. Dar era. Petronel era Giancarlo, un fante de Facebook esuat in FamVille si in folderele cu poze ale Petronelei.

Finalul povestii, bineinteles, nu exista inca, doar sunt amandoi in viata. Petronel viseaza in continuare la ea in timp ce-i admira pozele postate pe Facebook, iar Petronela suspina si ea din greu. Infipta-n maciuca spaniolului.

10 thoughts on “Poveste de amor”

  1. am luat si portia de ras in dimineata asta… cu toate ca inca n-am mancat nimic. Deci in scris e foarte misto, daca live o zici si mai bine, atunci cand treci prin Timisoara da-mi un tweet. :))

  2. Vai, vai, vai, asta e poveste rupta din realitate!!! Cred ca merge si un film facut, scenariul exista deja :)

  3. Lasa, mai, ca poate se intoarce in tara si va puteti revedea. Si atunci recuperati tot timpul pierdut. Mai ai si tu putina rabdare!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.