Skip to content

De ce iubesc vodafone.ro ÅŸi Google Chrome

Printre altele, de-asta. Intră în cont dacă poţi, folosind marele browser recomandat de toată lumea când te plângi de Firefox. N-am habar cine e de vină, saitul de mare rahat al lui Vodafone sau browserul-minune, cert e că împreună sunt inutilizabile.

Până şi IE9 beta mă lasă să intru-n contul MyVodafone, FFS!

12 thoughts on “De ce iubesc vodafone.ro ÅŸi Google Chrome”

  1. N-am avut vreodată problemele astea. Estimez că ar fi de undeva, de la tine din sistem, unele lucruri nu se înţeleg foarte bine acolo. Nu e întotdeauna vina browser-ului sau a site-ului.

  2. Da, stiu, utilizatorul e de vina intotdeauna :)) Poate ar trebui sa spun ca vorbesc de Google Chrome 9.0.597.44 beta pe Windows 7 Ultimate x64 si un al doilea PC cu acelasi Chrome si Windows XP Professional. Ambele fac asa.

    Cu tab si cu enter in loc de click pe login merge, dar e un pic de chin. Pe celelalte browsere nu face asa (Firefox, inclusiv 4 beta, IE9 beta, Opera 11, Safari, Chromium 6).

  3. E de la tine. Si eu folosesc Chrome de mai mult de un an de zile si pe XP si pe Win7 si n-am avut niciodata problema asta.
    Eu am aceeasi versiune ca SubSoare.

  4. Pai logica de clasa a 9a cu silogismele ei zic ca daca ei doi pe varianta normala de chrome pot vedea formularul si tu pe cea beta nu poti, ca ii de vina beta-ul tau :D

    ps: si mie pe versiunea aia imi merge formularul :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.