A Slice Of My Life2011, 14 ianuarie. Vreau sa citesc o carte de care n-am mai auzit si care sa ma impresioneze. In format electronic. Am cardul in mana, PC-ul in fata, tastatura gata de atac. Cer cateva recomandari pe Twitter si primesc. Aleg una si incep sa caut cartea pe net. In format electronic si in limba romana.

N-am gasit-o, evident. Probabil ca nu e o carte atat de ceruta incat sa prezinte interes pentru cineva s-o realizeze si comercializeze in format electronic, in limba lui Vanghelie. Totusi, avem Kindle, Evobook, Prestigio si alte enshpe device-uri care pot inlocui cu succes cartile tiparite, ce facem cu ele? Citim numai carti de marketing in limba engleza? Sau cartile din programa scolara pentru clasele 5-8? Ca alea se mai gasesc.

Asadar, as eCiti un eBook pe eDevice-ul meu, in anul de gratie 2011 si in limba de circulatie restransa numita romana. Pot? Vad ca nu. Atunci mai revin peste vreo 10 ani, dac-oi mai gasi Kindle la eMag. Acum n-am ce face cu el.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

3 Comments

Marieta · 14 Ianuarie, 2011 at 18:49

Nu vei găsi mai nimic în limba română pentru că e plin onlainul de antreprenori, piarişti/riste, experţi în soşăl media şi în cum să faci bani pe blog. Aşteptare plăcută, că ăştia nu citesc decât în engleză.

claus · 14 Ianuarie, 2011 at 21:17

In fond, cred ca eu sunt de vina. Pai ce naiba mai facem cu limba romana? Intraram in UE, o sa trecem si la euro, la un moment dat probabil ca o sa adoptam limba engleza ca limba nationala. Sau rusa, mai stii ce vremuri mai vin?

Serginho · 16 Ianuarie, 2011 at 11:35

Du-te la biblioteca si imprumuta cartea… :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail