Skip to content

Ianuarie 2011

Dovada irefutabilă…

… a faptului că Dumitru Prunariu a fost în spaţiul cosmic în 1981. Sper ca această fotografie-document să-i motiveze absenţele care au cauzat intrarea la apă a pensiei dumnealui.

Prostia. La ea acasă

Lovind într-unul singur, acesta va avea două soluţii: să se pişe pe el de râs sau să ne explice, frumuşel, cam ce procent din preţul ăla mare al combustibililor e reprezentat de taxe. Cam 50%, cică. Ruşine, Petrom şi OMV!

Poveste de amor

Petronel si Petronela s-au cunoscut intr-o toamna. El tomnatic dupa varsta, ea tomnatica dupa preocupari, s-au lipit imediat. Pupaciuni, declaratii siropoase (ale lui mai mult smulse de ea decat rostite de bunavoie), plimbari prin parc sau cu masina. Ce mai, un inceput de amor turbat.

Petronel, om insurat, era oarecum rezervat in a merge mai departe. Bineinteles ca ar fi calarit-o non stop, dupa care ar fi luat-o de la capat, dar avea o retinere. Stia ca din momentul in care-si va introduce scarbavnicul madular in gogosica uda fleasca a Petronelei, viata lui de familist va cunoaste schimbari profunde. Mai exact, stia ca e prea fraier ca sa-si ascunda sentimentele pentru alta femeie, deci va fi prins de nevasta si linsat. Sau castrat. De inteles retinerile lui, nu?

Petronela, tanara si sprintara (desi cam babaciune dupa preocupari, cum spuneam), se flescaia toata in preajma lui Petronel. Ea, o domnisoara aproape virgina (facuse sex doar cu doi baieti pana la frageda varsta de 23 de ani, sau cel putin asa se lauda), simtea ca o ia razna cand era cu Petronel. Fremata toata, se uda de credea ca a facut pipi pe ea (a real squirter, dar inca nu stia), simtea nevoia sa-l mangaie tot timpul prin zonele cele mai intime. Si el nimic. Adica, ma rog, o pipaia si o framanta de ziceai ca lucreaza la Boromir si are comanda mare de cozonaci pentru Craciun, dar cand sa mearga mai departe, dupa cum era firesc, se oprea. Si Petronela turba.

Azi asa, maine asa… pana cand Petronela, teribil de incinsa si cu hormonii in clocot, exploda:

– Auz’ ma, tu ma iubesti?
– Da, fluturasul meu, cum sa nu! Te iubesc ca pe ochii din cap!
– Auz’ ma, da’ de dorit… ma doresti??
– Da, printesa mea indiana, cum sa nu! Mai ales cand nu suntem impreuna, mi-e un dor de tine…
– Auz’ ma, da’ de frumoasa sunt frumoasa?
– Da, iepuras mic, esti cea mai frumoasa!
– Auz’ ma? Da’ de sexoasa… sunt sexoasa sau nu mai sunt???
– Da, pasarica, esti cea mai sexoasa femeie pe care am cunoscut-o in viata mea!
– Atunci de ce mama dracului nu ma futi, ma, Petronele, ma? De ce, ma, nu vezi ca-s flescaita toata-n bratele tale? Nu simti ca-s uda pana-n strafundurile cele mai adanci ale fiintei mele? Nu simti ca-mi falfaie ala mic cum nu mi-a mai falfait vreodata???
– Ba da, scumpetea mea mica, simt, insa… am asa, o senzatie ca trebuie sa mai asteptam.
– Ce sa mai asteptam, ma, sa dau in clocot definitiv? Sa-mi pocneasca dracu’ ceva in mine asa de tanara? Sa ma scurtcircuitezi de tot, ma, Petronele? Fute-ma dracului odata! ACUM!
– Dar, mami, stii… acum n-am prezervativ!

Read More »Poveste de amor

Cum se fac cardurile de memorie

Interesant, zic. La ADATA tot aşa s-or face? Că mă cam seacă un microSDHC de 8 GB nou-nouţ… El, telefonul, sau combinaţia dintre ele, nu ştiu exact care sughiţă, dar mi se blochează telefonul din ce în ce mai des de când am schimbat cardul. via


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.