Nu ştiu dac-am mai zis pe-aici, dar sunt prieten la cataramă cu benzinăriile. Mai o cafeluţă, mai un sandvişel (am scris bine, domnişoara Petrescu?), mai o vizită la buda. Mai ales treaba cu buda. Cam ştiu toate benzinăriile mari din Bucureşti, categorisite în mintea-mi după confortul de la budă. Căcăcios, deh.

Azi am intrat într-un OMV să scap de surplusul de lichid din vezică. Coleg în spaţiul de pişare – un nene care lucrează acolo. La case. Adică unul dintre vânzătorii care te servesc când cumperi inclusiv ceva de mâncare. A scuturat-o nenea bine, şi-a ambalat-o la loc în pantaloni şi a aşteptat cam 3,2 secunde la rând în spatele meu, care mă spălam pe mâini. După alea 3,2 secunde şi-a pierdut răbdarea şi a plecat fără să se mai spele. Direct la casă, că doar era în timpul programului.

Acu’, eu ştiu că majoritatea bărbaţilor nu se spală pe mâini după ce scutură ştromeleagul şi că răspund ştrengăreşte că ei n-au nevoie, că doar nu se pişă pe mână, însă totuşi, măcar la ăştia care umblă cu mâncare aveam ceva pretenţii. Şi-or trage ei mănuşi de-alea de plastic când te servesc, dar tot se mai ating de una-alta. Nu era de ajuns că umblă cu bani în acelaşi timp în care umblă cu haleală, acum te mai servesc şi cu mână de pe pulă. Pentru aromă, probabil.

Ce ziceţi, mai cumpără moş Aiurea haleală de la benzinăria respectivă în următorii 25 de ani, de rahat fie numele ei şi angajaţii cei jegoşi? El zice că nu prea. Ceea ce va doreşte şi vouă.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

3 Comments

Iustinel · 22 Decembrie, 2010 at 22:54

Si de unde stii ca pana atunci nu ai mai servit vreun sandvici cu diferite arome aduse de la buda? :) Ideea e ca vezi, si te scarbesti pe moment. Insa Daca-ti trece pe urma, asta-i deja alta aroma de “peste” :)

Arhi · 22 Decembrie, 2010 at 23:42

justinel, ai prins exact ideea, felicitari

Serginho · 24 Decembrie, 2010 at 00:37

Eu nu iau de haleala din benzinarii ca e scump domnle.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail