Skip to content

Ziua în care am stricat prietenia cu benzinăriile

Nu ştiu dac-am mai zis pe-aici, dar sunt prieten la cataramă cu benzinăriile. Mai o cafeluţă, mai un sandvişel (am scris bine, domnişoara Petrescu?), mai o vizită la buda. Mai ales treaba cu buda. Cam ştiu toate benzinăriile mari din Bucureşti, categorisite în mintea-mi după confortul de la budă. Căcăcios, deh.

Azi am intrat într-un OMV să scap de surplusul de lichid din vezică. Coleg în spaÅ£iul de piÅŸare – un nene care lucrează acolo. La case. Adică unul dintre vânzătorii care te servesc când cumperi inclusiv ceva de mâncare. A scuturat-o nenea bine, ÅŸi-a ambalat-o la loc în pantaloni ÅŸi a aÅŸteptat cam 3,2 secunde la rând în spatele meu, care mă spălam pe mâini. După alea 3,2 secunde ÅŸi-a pierdut răbdarea ÅŸi a plecat fără să se mai spele. Direct la casă, că doar era în timpul programului.

Acu’, eu ÅŸtiu că majoritatea bărbaÅ£ilor nu se spală pe mâini după ce scutură ştromeleagul ÅŸi că răspund ÅŸtrengăreÅŸte că ei n-au nevoie, că doar nu se pişă pe mână, însă totuÅŸi, măcar la ăştia care umblă cu mâncare aveam ceva pretenÅ£ii. Åži-or trage ei mănuÅŸi de-alea de plastic când te servesc, dar tot se mai ating de una-alta. Nu era de ajuns că umblă cu bani în acelaÅŸi timp în care umblă cu haleală, acum te mai servesc ÅŸi cu mână de pe pulă. Pentru aromă, probabil.

Ce ziceţi, mai cumpără moş Aiurea haleală de la benzinăria respectivă în următorii 25 de ani, de rahat fie numele ei şi angajaţii cei jegoşi? El zice că nu prea. Ceea ce va doreşte şi vouă.

3 thoughts on “Ziua în care am stricat prietenia cu benzinăriile”

  1. Si de unde stii ca pana atunci nu ai mai servit vreun sandvici cu diferite arome aduse de la buda? :) Ideea e ca vezi, si te scarbesti pe moment. Insa Daca-ti trece pe urma, asta-i deja alta aroma de “peste” :)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.