Azi îmi plac nespus bloggerii care ţin neapărat să dea primii o ştire şi o umplu de sânge. Gen “am aflat de la Vali pe Twitter că ZF a publicat oferta Cosmote, ofertă preluată de pe site-ul Cosmote”. Şi dau link către Vali de pe Twitter şi către ZF, nu şi către site-ul companiei de telefonie, cum zic eu că ar fi fost normal. Sau poate n-ar fi fost, că la noi sursa e ăla care a descoperit o chestie, nu ăla de-a creat-o. Jurnalism portat în blogosferă.

Deci, iPhone 4 la Cosmote. Revin cu amănunte. Mai încolo, zic. Poate la anul. Pân-atunci urmăriţi bloggerii care scriu despre tehnologie, fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi. Sau staţi pe Twitter, că acolo-s sursele lor.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

4 Comments

Virgil · 17 Decembrie, 2010 at 14:55

Articolul asta mi-a adus aminte de unul mai vechi, dar despre aceiasi “bloggeri” :) http://matr3o.com/2010/07/tech-bloggers-in-romania/

Serginho · 17 Decembrie, 2010 at 20:55

multi bloggeri au dat-o pe gadget-uri, crezand ca le va fi benefic blogului.

kOkEt · 24 Decembrie, 2010 at 15:02

Eu daca vad o stire pe site la tine , care la randu ei e luata din alta sursa , tot pe tine te “citez” , asa mi se pare normal.

claus · 24 Decembrie, 2010 at 20:35

Dar cand vezi un tabel de rahat, din care nu se intelege mai nimic, pe site-ul unui ziar, si un tabel ordonat, cu mult mai multe detalii despre abonamente, spre care dai link? Eu zic ca de bun simt ar fi sa dai macar spre amandoua – de la unul ai aflat “stirea”, ca nu te-ai gandit sa intri direct pe site-ul operatorului, tu blogger care scrie despre tehnologie fiind, si de la celalalt poate afla lumea toata detaliile, nu abureli.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail