Skip to content

OMG, aiFon la Cosmote!

Azi îmi plac nespus bloggerii care ţin neapărat să dea primii o ştire şi o umplu de sânge. Gen “am aflat de la Vali pe Twitter că ZF a publicat oferta Cosmote, ofertă preluată de pe site-ul Cosmote”. Şi dau link către Vali de pe Twitter şi către ZF, nu şi către site-ul companiei de telefonie, cum zic eu că ar fi fost normal. Sau poate n-ar fi fost, că la noi sursa e ăla care a descoperit o chestie, nu ăla de-a creat-o. Jurnalism portat în blogosferă.

Deci, iPhone 4 la Cosmote. Revin cu amănunte. Mai încolo, zic. Poate la anul. Pân-atunci urmăriţi bloggerii care scriu despre tehnologie, fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi. Sau staţi pe Twitter, că acolo-s sursele lor.

4 thoughts on “OMG, aiFon la Cosmote!”

  1. Dar cand vezi un tabel de rahat, din care nu se intelege mai nimic, pe site-ul unui ziar, si un tabel ordonat, cu mult mai multe detalii despre abonamente, spre care dai link? Eu zic ca de bun simt ar fi sa dai macar spre amandoua – de la unul ai aflat “stirea”, ca nu te-ai gandit sa intri direct pe site-ul operatorului, tu blogger care scrie despre tehnologie fiind, si de la celalalt poate afla lumea toata detaliile, nu abureli.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.