Skip to content

Virus nou pentru iPhone

Aşteptat din data de 10.10.2010, ora 10.10, virusul pentru iPhone denumit “jobsphonesuxa lovit abia în data de 10.11.2010, în jurul orei 10.11. Virusul, revendicat de organizaţia teroristă Al iPhoneda, se manifestă prin setarea unei date total aiurea pe iPhone (atunci când acesta are activată setarea automată a datei şi orei). Acest lucru pare să vină în sprijinul utilizatorilor de iPhone care îşi serbează ziua de naştere şi nu vor să le facă cinste cunoscuţilor. De exemplu, ziua mea de naştere fiind pe 13, telefonul meu arată începând de ieri data de 14.11.

La început m-am bucurat că a mai trecut un an şi încă mişc, aceasta fiind şi menirea virusului, potrivit creatorilor lui. După care m-am bucurat că n-am fost nevoit să fac un credit pentru nevoi personale pentru a da de băut şi de mâncat. În a treia fază a început să-mi pară rău când am realizat că n-am primit niciun cadou, deşi aveam promise câteva destul de interesante.

Acum sunt în faza a patra, cea în care mă screm să creez un anunţ pentru okazii.ro care să mă ajute să vând telefonul rapid şi cu un preţ avantajos. Sau măcar să-l schimb cu unul care ştie să arate data corectă. Am auzit că Nokia 1100 ar fi capabil de o asemenea performanţă.

Potrivit creatorilor virusului, organizaţia Al iPhoneda, aceasta este şi singura soluţie pentru a scăpa de virus, respectiv punerea la vânzare a iPhone-ului şi achiziţionarea altui telefon mai decent. Eventual Blackberry, dacă nu vreţi să ajungă prin ziare cine ştie ce stenograme ale convorbirilor cu amantele/amanţii. Cică şi ei tot astfel de telefoane folosesc când îl sună pe Steve Jobs, îl întreabă când inventează un telefon pentru oameni mari şi închid.


Citeste si...

3 thoughts on “Virus nou pentru iPhone”

  1. Nu stiam ca daca intri pe internet de pe telefon poti lua virusi ca la calculator, sa fie tot virus in cazul celor care au probleme cu touch-screen-ul?

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.