Skip to content

Servicii premium @aiurea

Trustul multimedia aiurea.eu lansează un pachet de servicii premium destinate urmăritorilor de pe Twitter ai contului companiei. O premieră pe internetul românesc, putem spune: conţinut plătit compus din maximum 140 de caractere. Un serviciu ideal pentru cei care se grăbesc sau care nu pot citi mai mult de atât.

Pachetul conţine două tweeturi premium personalizate, adică gândite special pentru destinatar, care vor fi trimise zilnic fiecărui abonat prin mesaj direct (DM) sau reply (@). Practic, abonându-vă la acest serviciu veţi beneficia de şaizeci de tweeturi lunare care vă pot face viaţa mai frumoasă. Puteţi comanda tweeturi măgulitoare [exemplu: “Ce frumos eşti azi, mânca-te-ar mama de corporatist, îi rupi la muncă! Pup, ai grijă de tine, xoxo.”], tweeturi erotice [“Vai, păpuşă mică, nu ştiu ce ai mâncat aseară, dar arăţi fabulos astăzi! Aş vrea să-ţi sărut toate cele 125 de kg, centimetru cu centimetru!”], tweeturi de jale [“Doamneeeee, au trecut două luni de când te-a părăsit Maricicaaaaaa! Aoleu, viaţa ta, plânge sufletu-n mineeee pentru tineeee!”], tweeturi-reminder [“Nu uita petrecerea din Golden Church – diseară, ora 22. Să iei prezervative, bani de metrou şi ciunga aia de ieri care mai merge mestecată.”] sau orice alt tweet vă satisface nevoile. Un întreg departament de creaţie vă stă la dispoziţie!

Ofertă specială: numai până pe 30 noiembrie 2010 puteţi comanda Pachetul de Tweeturi  Aiurea Personalizate la preţul de 4,99$ + TVA lunar! Grăbiţi-vă, stocul este limitat! Pentru plata în avans pe 12 luni primiţi bonus o şaorma Dineş, cu indigestia şi diareea aferente.

Comenzile se pot trimite prin DM la @aiurea sau pe adresa Departamentului de Aiureli Multimedia pe Internet  dami la aiurea punct eu. Plata se face anticipat prin transfer bancar, PayPal sau PayEnemy.


Citeste si...

6 thoughts on “Servicii premium @aiurea”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.