Skip to content

Ce-ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?

Dintre toate întrebările tâmpite care populează testele pentru virgine pasionate de lecturi suburbane ÅŸi sex oral, cea din titlu e de departe preferata mea. Văd că ÅŸi-a făcut loc ÅŸi prin lepÅŸe blogosferice de ceva vreme, aÅŸa că o amintesc aici ca să nu uit de ea ÅŸi să răspund, Doamne fereÅŸte, la vreo leapşă ce-o include. Nu că mi-ar transmite cineva lepÅŸe, da’ zic ÅŸi eu.

“Ce-ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?” Păi, fata babei ÅŸi a moÅŸului, contrar oricăror aÅŸteptări, cred că mi-aÅŸ începe ziua aÅŸa cum le încep pe toate celelalte: la budă. Ce, dacă mor în 24 de ore nu mă mai trece căcarea, sau cum? După care aÅŸ hali ceva, că doar nu pot să fac Marea Trecere cu stomacul gol.

Cum, e ultima mea zi şi eu o petrec la veceu şi la bucătărie? Nu salvez vreo balenă, nu ajut la eradicarea sărăciei, nu scot din sertar formula magică pentru vindecarea SIDA? Nu, verişoara mea care inventezi teste stupide, dacă eram în stare de toate astea le făceam probabil în timpul vieţii, mai pe la jumătatea ei, ca să am timp să mă bucur de laude şi lovele, nu în ultima zi. Ultima zi e pentru căcat, mâncat, dat la buci şi eventual rostit câteva rugăciuni care să ne asigure un post de europarlamentar şi pe lumea cealaltă. Că doar pe ultima sută de metri toţi suntem credincioşi, deşi o viaţă întreagă ne-am căcat pe noi că suntem mieji, că fuck Jesus şi alte alea.

Pe locul doi, la o distanţă relativ mică, se clasează întrebarea aia cu “ce-ai lua cu tine pe o insulă pustie”, sau ceva de genul. Păi, în primul rând pe mămica sau surioara ăluia de-a pus întrebarea. Sau măcar o gonflabilă. Sau pe el/ea însuÅŸi, ca să-i scot întrebările tâmpite din cap.

AÅŸ mai aminti ÅŸi întrebările gen “unde te vezi peste 5 ani”, de la interviurile pentru angajare, dar nu se ÅŸtie când o să fiu nevoit să răspund la una dintre ele…

Hai, preia cineva leapÅŸa asta? Da’ fără mine pe o insulă pustie dacă nu eÅŸti muiere :))

sursa foto

3 thoughts on “Ce-ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?”

  1. Mi-am adus aminte ca nu cred ca am primit nicio leapsa. Probabil din cauza ca scriu rar. Si ca oricum nu m-am straduit sa scriu mai mult. Cu putin noroc situatia se va schimba. Macar am scris corect nicio…
    bineinteles, nu pot sa-mi asum aceasta leapsa.. E ca si cum ti-as zice ca e ziua mea si dupa aceea iti cer cadou :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.