Skip to content

Stenograma zilei – SOV şi MOC

Dacă tot circulă zilele astea tot felul de stenograme cu discuţii private între SOV şi diferiţi ziarişti sau chiar oameni de online, m-am gândit să fac şi eu publică una cu mogulul din strada Paris şi Blogatu (pre numele lui de buletin Marius Ovidiu Călugăru – pe scurt, MOC). Discuţia respectivă se întâmpla după ce afacerea lui SOV cu Bobby Voicu picase (sau cel puţin aşa credea Bobby).

Iată discuţia surprinsă în timp ce treceam prin faţa casei lui SOV, în preumblarea #prinbucuresti sponsorizată de nevastă-mea:

SOV: Blogăraşule mic, mi-ai fost recomandat de prostul meu de casă ca fiind următorul pe listă după bloghereii ăia pe care am încercat să-i cumpăr. Ştii tu, ăla care mi-a făcut un proiect de reţea socială pentru mogulii aflaţi la băi pe Coasta de Azur şi celălalt pe care-l doare-n cur de toţi .

MOC: Salut, sunt Mavius şi vreau să vă prezint în câtieva minuti…

SOV: Măi, oltenaşule mic, lasă vrăjeala ieftină că ştiu cine eşti. Zi mai bine dacă te-a pus prostul meu la curent cu ce vreau de la tine şi cam cât de tare trebuie să te apleci când iei poziţia capră în faţa mea.

MOC: Da, mi-a spus câtie ceva… Am înţeles că eu ar trebui să preiau proiectul făcut de Bobby Voicu şi să-l adaptez.

SOV: Da, blogăţelule mic şi pervers, ai înţeles bine. Vreau să adaptezi proiectul ăla pentru o reţea socială dedicată bloggerilor cu prune-n gură. Ştii tu, ăia care fac video blog review-uri din care nu înţelege nimeni nimic.

MOC: S-a făcut, Sorinie, doar mă pricep la asta!

SOV: Măi, bătrânelule rârâit şi priceput la toate, ce-ai tu în cap? Rahat? Păi pe mine mă interesează la ce te pricepi tu? Mai bine zi pe cine mai putem cumpăra pentru reţeaua asta. Vreau cea mai tare reţea socială a oamenilor de la care nu înţelege nimeni nimic când vorbesc! Se-apropie campania electorală, trebuie să-i băgăm pe golănaşi în ceaţă. Să nu mai ştie cu cine votează şi de ce, hă hă hă!

MOC: Păi nu prea mai ştiu pe nimeni, Sorinie, sunt unicat în blogosfera românească! Îl ai pe cel mai bun, mă pricep la intierniet şi la souşălmidia, pot susţine o reţea socială întreagă de unul singur! În plus, am şi două conturi pe Twitter, de pe care postez zilnic lucruri intieresantie…

SOV: Măi, prăzuliule mic, încep să mă conving că eşti chiar mai prost decât prostul meu. Păi conturile tale de Twitter mă interesează acum? Eu am conturi la toate băncile româneşti şi la jumate din alea elveţiene, mă doare-n cur de ale tale. Zi-mi măcar un nume, am nevoie de cel puţin doi blogărei pentru proiectul ăsta!

MOC: Păi… nu mai ştiu pe nimeni care să facă video blog review-uri din care nu înţelege nimeni nimic…

SOV: Bine, oltenaşule mic, atunci n-avem ce discuta. Nu pot face o răceală socială doar cu un hăbăuc. Eşti liber!

MOC: Auzi, Sorinie, dar măcar când o faci… dac-o faci cu altcineva… facem un link exchange?


Citeste si...

5 thoughts on “Stenograma zilei – SOV şi MOC”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.